Hoe Games In HTC Sensation Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Games In HTC Sensation Te Installeren
Hoe Games In HTC Sensation Te Installeren

Video: Hoe Games In HTC Sensation Te Installeren

Video: Hoe Games In HTC Sensation Te Installeren
Video: Как установить OrDroid 8.5.2 на HTC Sensation 2024, Mei
Anonim

De HTC Sensation smartphone draait op het Android besturingssysteem versie 2.3. Installatie van programma's erop, inclusief games, kan worden uitgevoerd via de telefoon zelf of via een computer met behulp van een speciaal hulpprogramma HTC Sync.

Hoe games in HTC sensation te installeren
Hoe games in HTC sensation te installeren

Noodzakelijk

APK-spelbestand

instructies:

Stap 1

Om games op HTC Sensation te installeren, kunt u de Google Market-interfacestandaard voor Android-apparaten gebruiken. In het telefoonmenu wordt het aangeduid als "Markt" en is beschikbaar door zowel op de overeenkomstige snelkoppeling op het hoofdscherm van de telefoon als in het hoofdmenu van het apparaat te klikken. Start Market op uw telefoon en wacht tot deze is geladen.

Stap 2

Voer in het venster dat verschijnt in de zoekregel de naam in van het spel dat je nodig hebt of gebruik de browse-applicaties per categorie die op het scherm wordt weergegeven. Nadat u de applicatie hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Gratis" om deze in het systeem te installeren. Nadat u op deze knop hebt geklikt, begint het downloaden en installeren. Aan het einde van de procedure ontvangt u een overeenkomstige melding in de bovenste regel van het scherm en kunt u de applicatie starten via het hoofdmenu van het apparaat of de gemaakte snelkoppeling op het bureaublad.

Stap 3

Om het spel vanaf een computer op HTC Sensation te installeren, installeer je eerst het hulpprogramma HTC Sync in Windows OS, dat je kunt downloaden op de officiële website van de fabrikant.

Stap 4

Ga naar het smartphonemenu "Instellingen" - "Toepassingen", waar u het pictogram voor het item "Onbekende bronnen" plaatst. Start daarna het programma op de computer en sluit de telefoon aan met de USB-kabel die bij het apparaat is geleverd. Wacht tot het programma het apparaat identificeert en er gegevens over ontvangt. Selecteer op het apparaatscherm HTC Sync in het menu Verbinding.

Stap 5

Klik in het venster dat op de computer verschijnt op de knop "Applicatie-installatieprogramma", klik vervolgens op "Volgende" en geef het pad op naar het spelbestand voor de telefoon, opgeslagen in het APK-formaat. Klik op "Openen" en vervolgens op "Volgende". Wanneer het bericht verschijnt dat de installatie is voltooid, klikt u op Voltooien. De installatie van het programma is voltooid en u kunt het op uw telefoon starten met behulp van de snelkoppeling die tijdens de installatie in het hoofdmenu is gemaakt.

Aanbevolen: