Hoe De "Locator"-service Op MTS . Uit Te Schakelen

Hoe De "Locator"-service Op MTS . Uit Te Schakelen
Hoe De "Locator"-service Op MTS . Uit Te Schakelen

Video: Hoe De "Locator"-service Op MTS . Uit Te Schakelen

Video: Hoe De
Video: How to video: JDSU MTS6000A Ethernet LAN | Electro Rent Europe 2024, Mei
Anonim

Locator is een uitstekende service van het mobiele bedrijf MTS. Door deze optie aan te sluiten, weet je altijd waar je familie en vrienden zijn. Als de behoefte aan de "Locator"-service verdwijnt, kunt u deze snel en gemakkelijk uitschakelen.

De service deactiveren?
De service deactiveren?

De eerste optie die u kan helpen de "Locator"-service van MTS uit te schakelen, is registratie in uw persoonlijke account, waar het mogelijk is om deze uit te schakelen.

Ga dus naar de officiële website van MTS cellulaire communicatie (mts.ru), klik op het tabblad "persoonlijk account" (deze bevindt zich in de rechterbovenhoek van de pagina) en doorloop de registratieprocedure, met vermelding van alle gevraagde gegevens. Volg daarna de link die naar je toekomt op het e-mailadres dat je hebt opgegeven om je registratie te bevestigen. Na enkele minuten ontvangt u een bericht op uw telefoon met een login (dit wordt uw telefoonnummer) en een wachtwoord.

Zodra de gegevens zijn ontvangen, gaat u naar uw persoonlijke account (door uw login en wachtwoord in de kolommen in te voeren). Selecteer in uw persoonlijke stand het tabblad "Internet-assistent", hier moet u uw gebruikersnaam en wachtwoord opnieuw invoeren, klik vervolgens op het tabblad "Tarieven en services" en vervolgens op "Servicebeheer". U ziet een tabel met alle services die u hebt aangesloten. Het enige dat u hoeft te doen, is op het woord "uitschakelen" naast de "Locator"-service te klikken.

Een eenvoudigere manier om de Locator-service uit te schakelen, is door de telefoniste te bellen. Bel 0890 vanaf een willekeurige MTS-simkaart en vraag de operator om deze service voor u uit te schakelen door het telefoonnummer op te geven. Binnen 30 minuten ontvangt u een bericht dat de service succesvol is uitgeschakeld.

En de laatste manier om "Latitude" uit te schakelen, is door een sms naar 6677 te sturen. De tekst van het bericht zou er in dit geval uit moeten zien als "UIT".

Aanbevolen: