Een Film Opnemen Op Een IPhone

Inhoudsopgave:

Een Film Opnemen Op Een IPhone
Een Film Opnemen Op Een IPhone

Video: Een Film Opnemen Op Een IPhone

Video: Een Film Opnemen Op Een IPhone
Video: Een screen video maken met je iPhone 2024, Mei
Anonim

De Apple iPhone is net als de iPod Touch niet alleen een trendy gadget, maar ook een uitstekende multimediaspeler. Hiermee hoef je je onderweg niet te vervelen en een goede film in dvd-kwaliteit te kijken, terwijl het opnemen van een film op je iPhone niet zo moeilijk is als het op het eerste gezicht lijkt.

Een film opnemen op een iPhone
Een film opnemen op een iPhone

Noodzakelijk

Computer, Apple iTunes-software, USB-kabel voor iPhone, iPhone zelf, videobestand met film

instructies:

Stap 1

Het enige dat u nodig hebt om een film naar uw iPhone te downloaden, is een computer waarop Apple iTunes is geïnstalleerd, een MP4-film, een USB-kabel en de telefoon zelf.

iTunes is een multimediabibliotheek waarmee u kunt synchroniseren met Apple-apparaten: iPod, iPhone en iPad. U kunt iTunes downloaden op de officiële Apple-website:

Verbind de iPhone met uw computer via een USB-kabel. iTunes wordt automatisch geopend zodra het besturingssysteem de telefoon herkent.

Stap 2

Klik in de linkerkolom van iTunes op Bibliotheek en selecteer Films. Klik vervolgens in de bovenste bedieningsbalk op "Bestand" en selecteer in het verkennervenster dat verschijnt het filmbestand dat u wilt toevoegen. De film moet de indeling *.mp4 hebben. Dubbelklik erop en je ziet een screenshot van de video in het gedeelte "Films".

Stap 3

Nu de film is toegevoegd aan iTunes, kun je automatische synchronisatie instellen, of je kunt eenvoudig een screenshot van de film van het hoofdvenster van iTunes naar de iPhone-snelkoppeling slepen in het gedeelte "Apparaten", dat zich ook in de linkerkolom bevindt.

Het programma begint de film op uw telefoon op te nemen. Dit kan enkele minuten duren, afhankelijk van de grootte van het videobestand.

Stap 4

Als de beeldresolutie van de filmframes erg hoog is, kan Apple iTunes klagen over "formaat-incompatibiliteit". Om deze incompatibiliteit te verhelpen, klikt u met de rechtermuisknop op het videobestand in iTunes en selecteert u Converteren in het contextmenu en vervolgens iPod- of iPhone-versie maken. Het programma zal het bestand automatisch converteren.

Stap 5

Als het formaat van de film niet overeenkomt met *.mp4, maar de extensie *.wmv, * avi of iets anders heeft en niet is toegevoegd aan de iTunes-bibliotheek, moet u de video converteren. Een goede converter met vooraf ingestelde video-instellingen voor iPhone is het gratis programma XviD4PSP.

Aanbevolen: