Video's Van Je Telefoon Verwijderen

Inhoudsopgave:

Video's Van Je Telefoon Verwijderen
Video's Van Je Telefoon Verwijderen

Video: Video's Van Je Telefoon Verwijderen

Video: Video's Van Je Telefoon Verwijderen
Video: Dit Gebeurt Er Als Je Je Eigen Nummer Verwijdert.. 2024, Mei
Anonim

De meeste moderne telefoons hebben ofwel een grote hoeveelheid vrij geheugen, ofwel de mogelijkheid om verwisselbare geheugenkaarten aan te sluiten. Zoals bij elk ander multimedia-apparaat, heeft het vrije geheugen de neiging op te raken en moeten sommige bestanden worden verwijderd. Gebruik een van de eenvoudige methoden om ongewenste video te verwijderen.

Video's van je telefoon verwijderen
Video's van je telefoon verwijderen

instructies:

Stap 1

Verwijder video's handmatig met behulp van het bestandsmenu van uw telefoon. Selecteer de te verwijderen bestanden en verwijder ze, of verwijder ze een voor een.

Stap 2

Reset uw telefoonfirmware. Om deze actie uit te voeren, hebt u een speciale firmware-resetcode nodig. Gebruik een zoekmachine om de ondersteuningscontacten van de fabrikant van uw mobiele telefoon te vinden of neem contact op met een servicecentrum. Om de code te krijgen, hebt u de IMEI nodig - het identificatienummer van uw telefoon. Je kunt het vinden door * # 06 # te kiezen of door de achterkant van je telefoon te openen en de batterij te verwijderen. Geef IMEI op en vraag een firmware-resetcode aan en gebruik deze vervolgens. Houd er rekening mee dat als u deze code toepast, alle inhoud op uw telefoon volledig wordt gewist.

Stap 3

Synchroniseer uw telefoon met uw computer. Hiervoor heeft u drivers en synchronisatiesoftware nodig, evenals een datakabel. U vindt deze onderdelen meestal in de doos. Gebruik anders een zoekmachine om stuurprogramma's en software te vinden. De beste optie is om ze te downloaden van de officiële website van uw telefoonfabrikant. Installeer stuurprogramma's en software en sluit vervolgens uw telefoon aan op uw computer. Zorg ervoor dat het programma uw telefoon "ziet" en verwijder vervolgens de gewenste video van de telefoon met behulp van een computer. Wacht tot het einde van de bewerking, verwijder vervolgens de telefoon veilig en start deze opnieuw op.

Stap 4

Als uw video op een geheugenkaart is opgeslagen, verwijdert u deze van uw telefoon. Sluit de kaartlezer aan op de computer en plaats de geheugenkaart erin. Wacht tot de verwisselbare schijf in het menu Deze computer verschijnt. Open de geheugenkaart en verwijder de video. Verwijder de geheugenkaart en plaats deze terug in uw telefoon.

Aanbevolen: