Hoe De Stem Te Veranderen Tijdens Het Praten Aan De Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe De Stem Te Veranderen Tijdens Het Praten Aan De Telefoon
Hoe De Stem Te Veranderen Tijdens Het Praten Aan De Telefoon

Video: Hoe De Stem Te Veranderen Tijdens Het Praten Aan De Telefoon

Video: Hoe De Stem Te Veranderen Tijdens Het Praten Aan De Telefoon
Video: Deze 6 WhatsApp tricks kende je waarschijnlijk nog niet! 2024, April
Anonim

Stem is het belangrijkste dat u identificeert wanneer u aan de telefoon bent. Daarom moet het worden gewijzigd als u niet herkend wilt worden. Met bestaande technologieën kunt u uw stem op verschillende manieren aanpassen. Maar onthoud bij het toepassen dat intonatie, spreekstijl, woordenschat en spreeksnelheid ook belangrijk zijn.

Hoe de stem te veranderen tijdens het praten aan de telefoon
Hoe de stem te veranderen tijdens het praten aan de telefoon

Het is nodig

  • - sjaal;
  • - helium uit een ballon;
  • - stemvervormer of spraakmaskeerder;
  • - een programma om de stem te veranderen.

instructies:

Stap 1

Gebruik een vaste spraakmaskeerder. Dit apparaat maakt telefoongesprekken veilig en zorgt ervoor dat de abonnee u niet met uw stem kan herkennen. Het genereert een speciaal geluid in het communicatiekanaal, dat het afluisteren van het gesprek verstoort. Bovendien zijn sommige modellen uitgerust met stempitchschakelaars. Door deze modus te wijzigen, krijg je een andere toon. De uitgifteprijs voor vaste telefoons is van $ 100 tot $ 250.

Stap 2

Verbind de Bluetooth-spraakwisselaar met de mobiele handset. Hiermee kunt u in realtime anonieme gesprekken voeren en een mannelijke stem vrouwelijk maken en vice versa. Het kan ook het timbre, de toonsoort en de toonhoogte tijdens een gesprek veranderen, externe geluiden simuleren zoals een blaffende hond, een huilende baby of een deurbel. Om dit te doen, drukt u gewoon op een speciale knop. Daarnaast zorgt het apparaat ook op rumoerige plekken voor een goede hoorbaarheid. De kosten bedragen ongeveer $ 120- $ 800.

Stap 3

Installeer een gratis voice-wisselaar op uw computer. Het internet biedt er veel van. Maar gratis programma's staan geen realtime gesprekken toe. U moet eerst uw bericht opnemen, uw stem erin wijzigen en deze opname vervolgens naar de microfoon van de telefoon sturen. Dat wil zeggen, dialogen zijn in dit geval praktisch onmogelijk. Gebruik een betaalde JAVA-applicatie om deze technologie online te gebruiken.

Stap 4

Gebruik bekende methoden als geen van bovenstaande voor u heeft gewerkt. Knijp bijvoorbeeld met je vingers in je neus: je uitspraak verandert. Bevestig een zakdoek of een andere stof aan de buis - dit is gemakkelijk te doen, maar de methode geeft geen 100% garantie van onherkenbaarheid. Adem helium uit de ballon in om een paar zinnen uit te spreken met een zeer hoge, zelfs piepende "kinderachtige" stem.

Aanbevolen: