Een Foto Vergroten Tijdens Een Gesprek

Inhoudsopgave:

Een Foto Vergroten Tijdens Een Gesprek
Een Foto Vergroten Tijdens Een Gesprek

Video: Een Foto Vergroten Tijdens Een Gesprek

Video: Een Foto Vergroten Tijdens Een Gesprek
Video: 👋👋Doei Saaie Gesprekken: Dé 3 Gespreksonderwerpen Lijst 2024, Mei
Anonim

Veel modellen mobiele telefoons geven de foto van de beller niet op volledig scherm weer. Dit zorgt voor enige overlast voor gebruikers. Maar er is een uitweg. Er zijn veel programma's die eenvoudig op de telefoon kunnen worden geïnstalleerd en met hun hulp kunt u de foto vergroten wanneer u belt. Deze hulpprogramma's zijn vrij eenvoudig te gebruiken.

Een foto vergroten tijdens een gesprek
Een foto vergroten tijdens een gesprek

Het is nodig

  • - een programma voor het werken met foto's op de telefoon PhotoZoom Pro;
  • - Beste bellerprogramma op volledig scherm;
  • - FaceCall-programma.

instructies:

Stap 1

Download en installeer het hulpprogramma PhotoZoom Pro op uw telefoon. Dit programma zal de foto kunnen vergroten zonder kwaliteitsverlies, aangezien de speciale schaaltechnologie S – Spline, die de ontwikkelaars in dit programma gebruiken, gebaseerd is op een adaptieve techniek. U kunt de abonnee bellen door op de contactafbeelding te klikken. Tegenwoordig is deze functie in veel telefoons al geïmplementeerd door de fabrikant.

Stap 2

Download en installeer het Best Full Screen Caller-programma Met dit programma toont u de foto van de beller op het volledige scherm. De foto kan worden vervangen door een foto die de persoon die u op dat moment heeft gebeld, eraan herinnert. Beller op volledig scherm heeft twee modi: een foto op volledig scherm weergeven en alle informatie tonen over de persoon die u belt. Deze modi zijn naar wens aan te passen. Open hiervoor de programma-instellingen en vink het vakje naast de gewenste functie aan.

Stap 3

Download en installeer FaceCall 1.61-software. Daarin kunt u contacten direct op het bureaublad van uw mobiele telefoon plaatsen om snel de gebruiker te bellen. U kunt ook een willekeurig aantal contacten op de springplank instellen, een pictogram maken van de foto die u zojuist hebt gemaakt, de snelheid van het bellen naar de gewenste abonnee verhogen, een pictogram rechtstreeks in de springplank maken. Na het gesprek keert de foto van de beller terug naar de springplank, naar de plaats waar je hem neerzet.

Aanbevolen: