Hoe Contacten Overzetten Naar Iphone

Inhoudsopgave:

Hoe Contacten Overzetten Naar Iphone
Hoe Contacten Overzetten Naar Iphone

Video: Hoe Contacten Overzetten Naar Iphone

Video: Hoe Contacten Overzetten Naar Iphone
Video: 3 Ways How To Transfer Contacts From Old iPhone to New iPhone 2024, Mei
Anonim

Als het kopen van een nieuwe telefoon gepaard ging met een lange overdracht van elk mobiel nummer van het oude telefoonboek naar een nieuw, kan dit proces nu veel minder tijd in beslag nemen.

Hoe contacten overzetten naar iphone
Hoe contacten overzetten naar iphone

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende mogelijkheden om contacten over te zetten naar je nieuwe Iphone. De eerste methode is geschikt voor iemand die alle telefoons van een oude mobiele telefoon naar een simkaart kan schrijven, tenzij het natuurlijk dezelfde simkaart is als in de nieuwe smartphone. Selecteer hiervoor "menu" en "exporteer contacten" in het adresboek van de telefoon en selecteer vervolgens de contacten die de telefoon naar de kaart zal overzetten. Als de telefoon niet over een dergelijke functie beschikt, moet u elk contact afzonderlijk wijzigen en op de simkaart opslaan.

Stap 2

Haal de simkaart uit de telefoon en steek deze in de iPhone. Schakel uw telefoon in en wacht tot deze is opgestart. Ga naar het menu "instellingen", daarin vind je het item "Mail, adressen, agenda's", in het submenu contacten is er zo'n knop als "sim-contacten importeren". Klik erop en wacht even terwijl de telefoon de contacten van de simkaart kopieert. In hetzelfde menu kunt u kiezen op welke parameters contacten moeten worden gesorteerd, hoe ze worden weergegeven. Nu verschijnen al uw contacten in het telefoonboek.

Stap 3

Als je contacten niet één voor één naar sim wilt kopiëren, zijn er verschillende andere opties. Als uw oude telefoon bijvoorbeeld van Nokia is, sluit u beide telefoons tegelijkertijd met een kabel op uw computer aan. Download en installeer op de Nokia-website de toepassing Nokia Ovi Suite en gebruik dit programma om uw telefoon met uw computer te synchroniseren door het vakje "contacten" aan te vinken. Dit veld is te vinden in "synchronisatie-opties", "synchronisatie-apparaten". Download en start vervolgens iTunes. Open daarin uw apparaat, selecteer het tabblad "informatie", u ziet het item "contacten synchroniseren met …" en selecteer Windows-contacten in het veld ernaast. Na het synchroniseren verschijnen de contacten op je Iphone.

Stap 4

U kunt uw contacten vanaf een andere smartphone naar de iPhone overbrengen met behulp van de mobiele MTS-applicatie. Deze methode is geschikt voor degenen die een simkaart van MTS gebruiken. U kunt deze applicatie downloaden via de applicatiewinkel, deze wordt "Tweede geheugen" genoemd. De applicatie kan gratis worden gedownload, maar je moet 10 roebel per maand betalen om hem te gebruiken. Hoewel deze service wordt betaald, is het erg handig om niet alleen te gebruiken voor het één keer overzetten van contacten, maar daarin worden uw contacten voor altijd bewaard. Als u uw telefoon kwijtraakt of kapot gaat, kunt u op een andere mobiele telefoon de applicatie installeren en uw contacten herstellen. Wanneer u de app opent, heeft deze verschillende knoppen. Klik op "Maakt u voor de eerste keer verbinding met de dienst?", Voer een bijnaam in en stuur een pincode naar uw telefoon. Na het invoeren van de pincode wordt de service verbonden en kunt u alle contacten naar de applicatie kopiëren. Contacten worden opgeslagen op de MTS-server en u kunt ze altijd openen.

Aanbevolen: