Contacten Overzetten Vanaf De Telefoon

Inhoudsopgave:

Contacten Overzetten Vanaf De Telefoon
Contacten Overzetten Vanaf De Telefoon

Video: Contacten Overzetten Vanaf De Telefoon

Video: Contacten Overzetten Vanaf De Telefoon
Video: Contacten overzetten van Android naar iOS | Slimme Tips | Mobiel.nl 2024, Mei
Anonim

Van tijd tot tijd worden gebruikers van mobiele telefoons geconfronteerd met de vraag hoe een lijst met contacten van het ene apparaat naar het andere kan worden overgedragen. Afhankelijk van uw doelen kunt u deze actie op verschillende manieren uitvoeren.

Contacten overzetten vanaf de telefoon
Contacten overzetten vanaf de telefoon

instructies:

Stap 1

Stuur contactgegevens naar een andere abonnee via sms als u alleen gegevens van 1-2 contacten hoeft over te dragen. Ga naar het telefoonboek en selecteer de bewerkingsmodus. Kopieer de informatie in de vereiste velden, open vervolgens de berichten en plak de gekopieerde informatie in de hoofdtekst van de nieuwe SMS, stuur deze naar een andere abonnee. Met sommige smartphones kunt u deze bewerking zelfs uitvoeren terwijl u met een andere persoon praat dankzij de multitasking-mogelijkheden van het systeem.

Stap 2

Kopieer de contacten naar de simkaart van de telefoon door de juiste functie in het menu te selecteren. Daarna kunt u het in de telefoon van een andere abonnee installeren en de omgekeerde bewerking uitvoeren, waarbij de gegevens worden opgehaald en in het telefoonboek worden opgeslagen. Het is de moeite waard eraan te denken dat er soms niet genoeg ruimte op de simkaart is om alle contacten op te slaan en dat er verschillende problemen kunnen optreden bij het vervangen van kaarten op verschillende apparaten.

Stap 3

Gebruik een computer om te synchroniseren. Tijdens deze procedure worden contacten op uw harde schijf opgeslagen en kunt u er verschillende bewerkingen mee uitvoeren - ze op elke manier bewerken, uploaden naar andere apparaten en naar andere mensen verzenden. Installeer een programma op uw pc om met uw telefoon te werken, bijvoorbeeld Nokia PCSuite wordt gebruikt voor Nokia-apparaten. Sluit het apparaat via een USB-kabel aan op uw computer en selecteer de synchronisatiefunctie in het programma.

Stap 4

Gebruik een speciaal programma voor het uitwisselen van contactgegevens als u een smartphone gebruikt met moderne softwareondersteuning. Start de service voor het installeren van applicaties en zoek de juiste in de zoekbalk. Android-gebruikers kunnen bijvoorbeeld profiteren van het Sprite Migrate-programma. Deze methode is ook geschikt voor diegenen die niet over de mogelijkheid beschikken om gegevens te synchroniseren met een computer.

Aanbevolen: