Contacten Overzetten Naar Een IPhone

Inhoudsopgave:

Contacten Overzetten Naar Een IPhone
Contacten Overzetten Naar Een IPhone

Video: Contacten Overzetten Naar Een IPhone

Video: Contacten Overzetten Naar Een IPhone
Video: 3 Ways How To Transfer Contacts From Old iPhone to New iPhone 2024, April
Anonim

Bij het kopen van een iPhoe worden de meeste gebruikers geconfronteerd met de vraag: hoe zet je alle contacten van de oude telefoon naar de nieuwe iPhone? Dit kan worden gedaan met behulp van het iTunes-programma of zonder het programma te gebruiken.

Multifunctionele iPhoe
Multifunctionele iPhoe

Noodzakelijk

  • - USB-kabel;
  • - iTunes-programma;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

In eerste instantie moet u contacten van uw oude telefoon naar uw computer overbrengen en opslaan volgens de Microsoft Outlook-extensie.

Stap 2

Als er contacten in het voormalige adresboek zijn die meerdere nummers hebben met een mobiele status, dan worden tijdens de synchronisatie alleen de eerste nummers overschreven naar de nieuwe telefoon en gaan de rest verloren. Daarom moeten alle telefoonnummers van één contactpersoon verschillende statussen krijgen, bijvoorbeeld werk, thuis, enz.

Stap 3

Download het iTunes-programma. Nadat u het op uw computer hebt geïnstalleerd, controleert u op contacten in Microsoft Outlook. Om hier zeker van te zijn, moet je onderaan het programma op de opdracht "Contacten" klikken.

Stap 4

Vervolgens moet je de iPhone op de computer zelf aansluiten en iTunes starten. Nadat u de regel "iPhone" in het dialoogvenster hebt geselecteerd, moet u naar het tabblad "Informatie" gaan. Nadat u het selectievakje "Contacten synchroniseren met" hebt aangevinkt, selecteert u de regel "Outlook" en klikt u op "Toepassen". Als alles correct is gedaan, worden de contacten op de iPhone overschreven.

Stap 5

Voor gebruikers die verschillende soorten programma's niet vertrouwen of een groot telefoonboek hebben, is er een andere alternatieve manier om nummers over te zetten. Het is nog eenvoudiger dan het vorige en het risico om bestaande contacten ermee te verliezen is nul.

Stap 6

Deze methode bestaat uit het exporteren van de bestaande nummers die zijn opgeslagen in vCard-formaat. Nadat u contacten in Outlook naar uw computer hebt overgebracht, moet u ze in een speciale vCard-indeling in een willekeurige map opslaan, bijvoorbeeld c: / temp.

Stap 7

Als resultaat krijg je een map met veel *.vcf-bestanden, waarbij 1 zo'n bestand 1 contactpersoon weergeeft. Dan moet je ze combineren in één bestand. Hiervoor wordt de bewerking uitgevoerd: Start - Uitvoeren - cmd. In de regel moet je cd c: / temp en copy / a *.vcf c: / allcards.vcf invoeren.

Stap 8

Een bestand met de naam allcards.vcf zou in de root van de C-schijf moeten verschijnen. Vervolgens wordt met dit bijgevoegde bestand een brief gemaakt, die naar de iPhone-mailbox wordt gestuurd.

Stap 9

Vervolgens, al op de telefoon zelf, nadat u dit vcf-bestand hebt geopend via de ontvangen brief, moet u op "Alle contacten toevoegen" klikken, waarna het adresboek wordt bijgewerkt.

Aanbevolen: