Hoe Contacten Naar IPhone Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Contacten Naar IPhone Te Herstellen
Hoe Contacten Naar IPhone Te Herstellen

Video: Hoe Contacten Naar IPhone Te Herstellen

Video: Hoe Contacten Naar IPhone Te Herstellen
Video: How to Restore lost iPhone Contacts, Calendars, Reminders and Files 2024, April
Anonim

Contactinformatie is vrij omvangrijk, dus het kan lang duren om deze handmatig te herstellen als deze verloren is gegaan. Gelukkig zijn er speciale snelle methoden om contacten op iPhone-telefoons te herstellen.

Hoe contacten naar iPhone te herstellen
Hoe contacten naar iPhone te herstellen

instructies:

Stap 1

Probeer verwijderde contacten te herstellen met iTunes, een programma voor het overbrengen van gegevens tussen Apple-apparaten en een pc. Elke keer dat u verbinding maakt, worden de gegevens op uw telefoon automatisch gesynchroniseerd met uw computer en wordt er een back-up van gemaakt. Sluit uw iphone aan op uw computer via de USB-kabel die bij uw apparaat is geleverd. De kabel heeft een interface en je kunt hem in elke USB-poort op de computerbehuizing steken. Wacht tot het apparaat wordt gedetecteerd door het systeem.

Stap 2

Start de iTunes-toepassing of wacht tot deze automatisch wordt geactiveerd als deze functie eerder was geactiveerd. Klik met de rechtermuisknop op het iphone-pictogram in het linkergedeelte van het programmavenster. Selecteer in het menu dat verschijnt "Herstellen vanaf back-up". Selecteer de opgeslagen kopie van de gegevens, die zich meestal in de volgende map bevindt: C: / Gebruikers / Gebruikersnaam / AppData / Roaming / Apple Computer / MobileSync / Back-up. Wacht tot het gegevensherstelproces is voltooid, dan kunt u het apparaat loskoppelen en controleren of er verloren contacten in zijn verschenen.

Stap 3

Synchroniseer gegevens op uw telefoon zo vaak mogelijk om te voorkomen dat u ze kwijtraakt. Het maken van een reservekopie van gegevens op de iPhone wordt ook uitgevoerd via het iTunes-programma. Nadat u de iphone op de computer hebt aangesloten en het programma hebt gestart, selecteert u "Synchroniseren" om de gewenste bewerking uit te voeren. Latere versies van iTunes synchroniseren automatisch wanneer de app wordt gestart. U kunt dit zien aan de beschrijving van het huidige proces, die wordt weergegeven in de kop van het venster.

Stap 4

Installeer een van de speciale applicaties voor het herstellen van contacten uit de AppStore via het hoofdmenu van de telefoon. Deze methode is sneller omdat u uw telefoon niet op een computer hoeft aan te sluiten.

Aanbevolen: