Contacten Overzetten Naar IPhone

Inhoudsopgave:

Contacten Overzetten Naar IPhone
Contacten Overzetten Naar IPhone

Video: Contacten Overzetten Naar IPhone

Video: Contacten Overzetten Naar IPhone
Video: How to Transfer Contacts from Android to iPhone (Fast and Easy) 2024, Mei
Anonim

Een veelvoorkomend probleem waar veel iPhone-gebruikers mee te maken hebben, is dat ze niet weten hoe ze contacten naar de iPhone moeten overbrengen. De jaren dat het nodig was om handmatig honderden belangrijke contacten in het telefoonboek te "rijden" zijn lang voorbij. Het is nu een handig geautomatiseerd proces.

Contacten overzetten naar iPhone
Contacten overzetten naar iPhone

Contacten overzetten naar iPhone met een simkaart

Sla eerst alle contacten op de simkaart op uw oude telefoon op en plaats deze vervolgens in uw iPhone-telefoon. Ga naar het menu "Instellingen" en van daaruit - naar "Mail, Adressen, Kalenders". Klik vervolgens op "SIM-contacten importeren" en wacht tot het importeren is voltooid.

Dat is alles, met behulp van een simkaart is het heel eenvoudig om contacten over te zetten naar het telefoonboek in de iPhone.

Contacten overzetten naar iPhone met iCloud

U kunt contacten niet alleen met een simkaart naar de iPhone overbrengen. U kunt Apple iCloud gebruiken, een handige gratis cloudopslag die veel iPhone- en iPad-gebruikers gebruiken.

Sla eerst al uw contacten van uw oude telefoon op uw computer op in.vcf-indeling. Log in op uw iCloud-account (met uw Apple ID-gegevens). Ga naar het menu "Contacten". Klik op het instellingenpictogram in de linkerbenedenhoek van het scherm. Klik op "Import vCard" in het menu dat aan u is gegeven. Vervolgens wordt een venster geopend, selecteer daar het geëxporteerde bestand in het.vcf-formaat. Zodra autorisatie vanuit iCloud op de iPhone plaatsvindt, worden alle contacten direct gesynchroniseerd.

Het is vermeldenswaard dat iCloud een zeer nuttige applicatie is voor iPhone-bezitters, waarmee je zonder problemen alle gegevens kunt herstellen, zelfs als de telefoon verloren is.

Beide methoden voor het overzetten van contacten naar de iPhone zijn effectief, gebruik degene die het beste voor u werkt!

Aanbevolen: