Een Wachtwoord Verwijderen Op Een USB-flashstation Op Nokia

Inhoudsopgave:

Een Wachtwoord Verwijderen Op Een USB-flashstation Op Nokia
Een Wachtwoord Verwijderen Op Een USB-flashstation Op Nokia

Video: Een Wachtwoord Verwijderen Op Een USB-flashstation Op Nokia

Video: Een Wachtwoord Verwijderen Op Een USB-flashstation Op Nokia
Video: How To Remove Password On Memory Card. With Nokia Mobile 2024, Mei
Anonim

Het ontgrendelen van de geheugenkaart van een mobiele telefoon is een nogal arbeidsintensief proces. Er zijn veel speciale hulpprogramma's, maar velen van hen verwijderen helaas alle informatie van de geheugenkaart voordat ze worden ontgrendeld.

Een wachtwoord verwijderen op een USB-flashstation op Nokia
Een wachtwoord verwijderen op een USB-flashstation op Nokia

Noodzakelijk

  • - Nokia PC-suite;
  • - HP USB-formaat;
  • - JetFlash-hersteltool.

instructies:

Stap 1

Gebruik voor Nokia-telefoons de PC Suite-software die door het bedrijf is ontwikkeld. Installeer het op uw computer en voer het hulpprogramma uit.

Stap 2

Sluit uw mobiele telefoon aan op het USB-kanaal van uw computer. Gebruik hiervoor een kabel van het juiste formaat. Nadat je verbinding hebt gemaakt, selecteer je PC Suite in de instellingen van je mobiele apparaat.

Stap 3

Open het programmavenster en ga naar het menu "Gegevenssynchronisatie". Probeer informatie van een USB-flashstation naar de harde schijf van uw computer te kopiëren. Soms hoeft u bij het uitvoeren van deze bewerking geen wachtwoord in te voeren. Als u de gegevens niet kunt kopiëren met de beschreven methode, gebruikt u de HP USB Format en JetFlesh Recovery Tool.

Stap 4

Sluit uw telefoon opnieuw aan op uw computer en selecteer USB-opslag. Dit is nodig om uw telefoon als flashkaart te laten herkennen. Start de HP USB Format-software, selecteer de gewenste flashdrive en klik op de knop "Formatteren". Na het voltooien van deze procedure wordt alle informatie van de schijf verwijderd.

Stap 5

Start nu de JetFlesh Recovery Tool. Geef het USB-flashstation op dat in uw telefoon is geïnstalleerd. Voer de typen bestanden in die u wilt herstellen. Klik op de knop Scannen en wacht terwijl een lijst met bestanden die geschikt zijn voor herstel is opgesteld.

Stap 6

Sla de gevonden bestanden op uw harde schijf op. Als een van de beschreven programma's de USB-stick in de telefoon niet kan identificeren, gebruik dan een kaartlezer. Verwijder het opslagapparaat van uw mobiele telefoon. Sluit de geheugenkaartlezer aan op een USB-poort van uw computer.

Stap 7

Steek de USB-stick van de telefoon in de gewenste sleuf. Volg de bewerkingen die in de vorige stappen zijn beschreven om de flashdrive te formatteren en gegevens te herstellen.

Aanbevolen: