Een Wachtwoord Van Een Geheugenkaart Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Wachtwoord Van Een Geheugenkaart Verwijderen
Een Wachtwoord Van Een Geheugenkaart Verwijderen

Video: Een Wachtwoord Van Een Geheugenkaart Verwijderen

Video: Een Wachtwoord Van Een Geheugenkaart Verwijderen
Video: HOW TO REMOVE MEMORY CARD PASSWORD 2018 2024, April
Anonim

Memorabele foto's, mooie muziek, belangrijke documenten - dit alles kan ontoegankelijk worden als we, terwijl we deze informatie op een geheugenkaart opslaan, het toegangswachtwoord zijn vergeten. Er zijn verschillende manieren om het probleem op te lossen door het te herstellen of, in extreme gevallen, te resetten.

Een wachtwoord van een geheugenkaart verwijderen
Een wachtwoord van een geheugenkaart verwijderen

instructies:

Stap 1

Ga naar de systeembestanden: C: / Systeem /, als je een smartphone hebt, zoek het mmcstore-bestand, wijzig de resolutie door.txt toe te voegen aan het einde van de naam. Het blijkt dat mmcstore.txt het opent en tussen verschillende onbegrijpelijke tekens, zoals "????? 1? 2? 3? 4? 5? 6 ?????" of iets dergelijks, zoek het wachtwoord. In dit geval is het "123456". In sommige smartphonemodellen bevindt dit bestand zich op C: / Sys /. De eerste manier.

Stap 2

Plaats de vergrendelde kaart in een smartphone die het formaat ondersteunt. Formatteer de media. In dit geval wordt het wachtwoord ook automatisch verwijderd. Maar u verliest ook alle informatie op de geheugenkaart, dus u moet op deze manier voorzichtig te werk gaan. Als u het wachtwoord in de smartphone moet verwijderen, plaatst u de vergrendelde kaart in een andere smartphone, maar met de Symbian OS-versie hoger en voert u dezelfde bewerkingen uit. Tweede manier.

Stap 3

Neem J. A. F.-apps. (Just Another Flasher) en Nokia Unlocker, om het wachtwoord van de met een wachtwoord beveiligde Nokia-flashdrive te verwijderen. Om dit te doen: sluit uw telefoon aan op een computer (laptop), voer JAF uit, zoek bovenaan het venster het tabblad "BB5", vink het vakje links van het woord "Lees PM" aan, aan de rechterkant aan de zijkant van het venster, klikt u op de knop "Service". Een venster met de naam "Selecteer PM start adres" zal openen, klik op de "OK" knop, in het venster dat verschijnt, voer 512 in in plaats van 0 en klik nogmaals op "OK". Stel in het venster dat verschijnt het pad in om het bestand op te slaan en klik op "Opslaan", de verwerking zal beginnen. Start Nokia Unlocker, geef het pad op naar het bestand dat u eerder hebt opgeslagen en open het. Klik in het nieuwe venster op de knop "Definiëren", waarna het wachtwoord bekend is. Derde manier.

Stap 4

Neem een speciale anti-blocker, de naam is USB SD / SDHC / MMC-geheugen Unlock. Hiermee kun je de geheugenkaart ontgrendelen, maar met verlies van alle gegevens. Dit helpt als de informatie op de media niet erg belangrijk is en u deze kunt verwijderen. Vierde manier.

Aanbevolen: