Hoe Het Wachtwoord Op De Nokia-telefoon Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Wachtwoord Op De Nokia-telefoon Te Verwijderen
Hoe Het Wachtwoord Op De Nokia-telefoon Te Verwijderen

Video: Hoe Het Wachtwoord Op De Nokia-telefoon Te Verwijderen

Video: Hoe Het Wachtwoord Op De Nokia-telefoon Te Verwijderen
Video: FORGOT PASSWORD - How to Unlock the Nokia 5 or ANY Nokia Android Smartphone 2024, April
Anonim

Als u een Nokia-telefoon gebruikt, kunt u twee soorten beveiliging tegenkomen: telefoonbeveiliging en SIM-kaartbeveiliging. Als u het wachtwoord wilt uitschakelen, moet u een aantal stappen volgen.

Hoe het wachtwoord op de Nokia-telefoon te verwijderen
Hoe het wachtwoord op de Nokia-telefoon te verwijderen

instructies:

Stap 1

Het telefoonwachtwoord blokkeert veilig de toegang tot de persoonlijke informatie van de eigenaar die op het apparaat is opgeslagen. Om het uit te schakelen, gaat u naar de beveiligingsinstellingen en selecteert u het gedeelte dat verantwoordelijk is voor het blokkeren van de cel. Voer het wachtwoord in en schakel deze optie uit. Als u het wachtwoord niet weet, gaat u verder met de volgende stap.

Stap 2

Bezoek nokia.com om 24/7 Nokia Care-contacten te vinden. Deze service is bedoeld om eigenaren van mobiele telefoons van Nokia te helpen als ze problemen hebben met het gebruik van een mobiele telefoon. Raadpleeg de gevonden contacten en geef het IMEI-nummer van de cel op. Vraag een firmware-resetcode en een fabrieksresetcode aan. Door de firmware-resetcode toe te passen, wist u het geheugen van de telefoon volledig en zet u deze terug naar de fabrieksinstellingen; met behulp van de resetcode reset u alleen de wijzigingen in de gemaakte opties. U kunt het IMEI-nummer van de telefoon achterhalen door de combinatie * # 06 # in te voeren op het toetsenbord van de telefoon.

Stap 3

Als u het wachtwoord voor toegang tot de simkaart moet uitschakelen, gaat u naar de beveiligingsinstellingen van uw telefoon en schakelt u deze optie uit door de pincode in te voeren die op de doos van de simkaart staat aangegeven. Houd er rekening mee dat vanaf dit moment je simkaart niet meer beschermd is bij verlies of diefstal van het toestel. Als u de pincode niet weet, schakelt u deze uit en voert u driemaal een willekeurige cijfercombinatie in om de mogelijkheid te activeren om de pakketcode in te schakelen, die ook op de verpakking van de simkaart staat. Als het niet mogelijk is om een pakketcode in te voeren om deze te bewerken, neem dan contact op met de vertegenwoordiger van uw provider voor een nieuwe simkaart ter vervanging van de oude. U behoudt uw telefoonnummer, maar alle contacten en berichten die op de oude simkaart zijn opgeslagen, gaan verloren. Schakel na het plaatsen van een nieuwe simkaart de pincode uit in de beveiligingsinstellingen.

Aanbevolen: