Hoe Een Wachtwoord Op Een Telefoon Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Wachtwoord Op Een Telefoon Te Verwijderen
Hoe Een Wachtwoord Op Een Telefoon Te Verwijderen

Video: Hoe Een Wachtwoord Op Een Telefoon Te Verwijderen

Video: Hoe Een Wachtwoord Op Een Telefoon Te Verwijderen
Video: How To Remove Password On Android Phone & Tablet | Tutorial Disable Passcode 2024, April
Anonim

Wanneer u een mobiele telefoon gebruikt, kunt u drie soorten beveiliging tegenkomen: blokkeren voor een mobiele provider, een simkaart blokkeren en ook een apparaat blokkeren. In elk van deze gevallen is een wachtwoord vereist. Gebruik een van de eenvoudigste methoden om het te verwijderen.

Hoe een wachtwoord op een telefoon te verwijderen
Hoe een wachtwoord op een telefoon te verwijderen

instructies:

Stap 1

SIM-kaartvergrendeling is ontworpen om de persoonlijke gegevens van de eigenaar van de telefoon op de SIM-kaart te beschermen. Dit type beveiliging blokkeert de telefoon zelf niet, maar maakt het onmogelijk om een simkaart te gebruiken zonder een speciale pincode in te voeren. Wijzig de telefooninstellingen om het te verwijderen. U vindt de pincode op de verpakking van de simkaart. Als je het al verkeerd hebt ingevoerd, moet je de pack-code invoeren, die ook op de verpakking van de simkaart staat. Als deze methode niet bij u past, moet u contact opnemen met het vertegenwoordigingskantoor van de operator waarmee u een contract hebt. Zorg voor een paspoort dat bevestigt dat u recht heeft op een simkaart, waarna u deze kunt inwisselen voor een nieuwe met behoud van het nummer en saldo.

Stap 2

Als de telefoon is vergrendeld onder de operator, is gebruik in een ander netwerk dan het origineel niet mogelijk. Wanneer u de telefoon aanzet met een "buitenlandse" simkaart, wordt u gevraagd om het ontgrendelingswachtwoord in te voeren. Om het te krijgen, moet u contact opnemen met de operator waarvoor uw telefoon is vergrendeld. Geef het IMEI-nummer en het serienummer van uw telefoon op. Deze gegevens vind je onder de batterij. Mogelijk moet u ook aanvullende gegevens verstrekken, zoals de serie en het nummer van uw paspoort, contractnummer, plaats van het contract, enzovoort. Geef al deze gegevens op en gebruik vervolgens de ontvangen code om te ontgrendelen.

Stap 3

U kunt ook een code tegenkomen die het gebruik van het apparaat blokkeert bij diefstal of verlies. In dit geval wordt het werken met de telefoon onmogelijk zonder een speciaal wachtwoord, het invoerverzoek dat verschijnt wanneer de telefoon wordt ingeschakeld. Als je het wachtwoord weet, moet je het verwijderen in de beveiligingsinstellingen van je mobiel; zo niet, dan moet u contact opnemen met de fabrikant van uw mobiele telefoon. Geef het IMEI- en serienummer van uw mobiel op, evenals eventuele aanvullende informatie die nodig kan zijn. Vraag daarna de resetcode aan, evenals de firmware-resetcode. U kunt deze codes zelf vinden, maar het is het veiligst om de fabrikant ernaar te vragen. Met de fabrieksresetcode worden alle instellingen teruggezet naar de fabrieksinstellingen en met de firmware-resetcode worden ook al uw persoonlijke gegevens verwijderd die op de telefoon zijn opgeslagen.

Aanbevolen: