Een Wachtwoord Van Een Telefoon Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Wachtwoord Van Een Telefoon Verwijderen
Een Wachtwoord Van Een Telefoon Verwijderen

Video: Een Wachtwoord Van Een Telefoon Verwijderen

Video: Een Wachtwoord Van Een Telefoon Verwijderen
Video: How To Remove Password Lock Any Android Mobile Without (Reset/Factory Reset/Data Loss 2024, April
Anonim

De meeste mobiele telefoons hebben wachtwoordfuncties om de toegang tot vertrouwelijke informatie van de eigenaar te beperken. Nadat we een wachtwoord hebben ingesteld, moeten we dit altijd invoeren totdat we de functie ervan in de instellingen verwijderen. Als u het wachtwoord voor uw telefoon of simkaart bent vergeten, kunt u dit altijd op een paar eenvoudige manieren herstellen.

Een wachtwoord van een telefoon verwijderen
Een wachtwoord van een telefoon verwijderen

instructies:

Stap 1

Als je een telefoon hebt, neem dan contact op met de fabrikant voor fabrieksresetcodes. Deze codes zijn afhankelijk van uw telefoonmodel. Nadat u ze hebt ontvangen, voert u ze in met uw telefoon. Afhankelijk van de code die u hebt gebruikt, wordt uw firmware ofwel op nul gereset, waardoor de instellingen worden gereset, of de instellingen worden gereset.

Stap 2

Als de telefoon niet van u is, is gekocht of gevonden, of als er geen manier is om contact op te nemen met de fabrikant, moet u de telefoon opnieuw flashen. Om dit te doen, heb je een usb-kabel, een knipperend programma en een nieuwe firmware nodig. Dit alles is te vinden op internet. Vergeet niet om de huidige firmware van de telefoon op te slaan om gegevens te herstellen in het geval van een mislukte flashing.

Stap 3

Als het wachtwoord voor de simkaart op uw telefoon verloren is gegaan, gebruikt u de PUK-code waarmee u het wachtwoord kunt herstellen. Als u het niet weet, neem dan contact op met uw mobiele provider en lever het eigendomsbewijs van de simkaart. Om dit te doen, moet u contact opnemen met het kantoor van de operator en uw paspoort meenemen om u te identificeren als de eigenaar van de simkaart.

Aanbevolen: