Hoe Wachtwoord Uit Berichten Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Wachtwoord Uit Berichten Te Verwijderen
Hoe Wachtwoord Uit Berichten Te Verwijderen

Video: Hoe Wachtwoord Uit Berichten Te Verwijderen

Video: Hoe Wachtwoord Uit Berichten Te Verwijderen
Video: Wachtwoord vergeten, wat nu? - Vraag het Google #30 2024, Mei
Anonim

Sommige telefoonmodellen bieden een dergelijk item in het beveiligingssysteem als het instellen van een wachtwoord voor afzonderlijke menu-items. Tegelijkertijd kan er een onbeperkt aantal pogingen zijn om het menu te openen.

Hoe wachtwoord uit berichten te verwijderen
Hoe wachtwoord uit berichten te verwijderen

instructies:

Stap 1

Ga naar het telefoonmenu en selecteer de parameterinstelling. Ga naar de beveiligingsinstellingen van je telefoon en kijk in het menu voor een item om bepaalde gegevens in de telefoon te installeren of te ontgrendelen. Selecteer het item om sms-berichten te blokkeren en selecteer de actie "Wachtwoord verwijderen" in het contextmenu.

Stap 2

Houd er rekening mee dat om deze actie uit te voeren, u de combinatie moet kennen die is opgegeven tijdens de installatie van de beveiliging, aangezien het systeem u zal vragen om de verwijdering van het wachtwoord te bevestigen.

Stap 3

Voer het wachtwoord in dat u hebt opgegeven in het venster dat op de betreffende regel verschijnt. Let op de taal waarin het wachtwoord momenteel wordt ingevoerd, of u nu alfabetische of numerieke tekens invoert, enzovoort. Let ook op de hoogte van de letters die u invoert, aangezien bijna alle telefoonmodellen met deze parameter rekening houden (hierdoor is het meestal moeilijk om het opgegeven wachtwoord te onthouden).

Stap 4

Nadat u de wachtwoordinvoer hebt gedeactiveerd bij het openen van het menu Berichten, kunt u het beste uw telefoon opnieuw opstarten en dit menu openen nadat u deze hebt ingeschakeld. Om het wachtwoord op zijn plaats terug te zetten, gaat u opnieuw naar hetzelfde menu met beveiligingsinstellingen en voert u een nieuwe combinatie in om toegang te krijgen tot berichten.

Stap 5

Als u het wachtwoord niet meer weet, probeer dan zelf de benodigde combinaties te vinden, als het aantal pogingen voor deze actie niet beperkt is. Als u de juiste toegangscode voor berichten niet kunt invoeren, kunt u deze waarschijnlijk niet zelf verwijderen, dus neem voor hulp contact op met de specialisten van servicecentra die mobiele telefoons bedienen. Er zijn ook speciale hackprogramma's, maar wanneer u ze gebruikt, kunt u het beste de beoordelingen bekijken van gebruikers die eerder een soortgelijk probleem hebben ondervonden.

Aanbevolen: