Een Telefoonboek Naar Uw Telefoon Kopiëren

Inhoudsopgave:

Een Telefoonboek Naar Uw Telefoon Kopiëren
Een Telefoonboek Naar Uw Telefoon Kopiëren

Video: Een Telefoonboek Naar Uw Telefoon Kopiëren

Video: Een Telefoonboek Naar Uw Telefoon Kopiëren
Video: Zo zet je al je contacten over naar je nieuwe Android-toestel 2024, Mei
Anonim

Met het gebruik van de mobiele telefoon verzamelt de eigenaar van de mobiele telefoon er steeds meer persoonlijke informatie over. De meest waardevolle informatie is ongetwijfeld het telefoonboek. Door de lage capaciteit van de simkaart wordt het geheugen van de telefoon gebruikt. Bij het wisselen van telefoon wordt het nodig om het telefoonboek te verplaatsen.

Een telefoonboek naar uw telefoon kopiëren
Een telefoonboek naar uw telefoon kopiëren

instructies:

Stap 1

Om het telefoonboek te verplaatsen, kunt u een computer gebruiken of kopiëren met een simkaart. De tweede optie is de enige mogelijke optie als er geen computer bij de hand is. Plaats hiervoor een simkaart met een schoon telefoonboek in de telefoon en kopieer het telefoonboek erop. Plaats de simkaart in een andere telefoon en verplaats de informatie. Als er meer op de telefoon staat dan uw simkaart kan bevatten, kopieer deze dan in delen.

Stap 2

Als u het telefoonboek wilt kopiëren met een computer, moet u beide telefoons ermee synchroniseren. Hiervoor heb je voor beide telefoons datakabels, drivers en software nodig. Als dit apparaten van dezelfde fabrikant zijn, is het voldoende om voor elk model voor stuurprogramma's en datakabels te zorgen. In de regel vindt u alle benodigde componenten in de leveringskits, anders koopt u een datakabel in een mobiele winkel en downloadt u stuurprogramma's en software van de officiële websites van de fabrikant, zoals nokia.com en samsung.com.

Stap 3

Installeer stuurprogramma's voor beide telefoons, evenals de software die nodig is voor synchronisatie. Sluit de originele telefoon aan en zorg ervoor dat de software deze "ziet". Kopieer daarna het telefoonboek naar de computer door de volledige lijst met contactpersonen te selecteren of door de opdracht te gebruiken om de hele lijst te kopiëren. Sla de gegevens op in een bestand. Sluit de synchronisatiesoftware.

Stap 4

Sluit een tweede telefoon aan. Wacht op het signaal om het apparaat te verbinden en kopieer vervolgens het telefoonboek vanuit het bestand verkregen in stap 3. Wacht tot de gegevens zijn gedownload en start de telefoon vervolgens opnieuw op via het programma. Zorg ervoor dat de gegevens zijn opgeslagen, koppel uw telefoon los van uw computer.

Aanbevolen: