Telefoonboek Naar Nokia Kopiëren

Inhoudsopgave:

Telefoonboek Naar Nokia Kopiëren
Telefoonboek Naar Nokia Kopiëren

Video: Telefoonboek Naar Nokia Kopiëren

Video: Telefoonboek Naar Nokia Kopiëren
Video: Nieuwe Android-smartphone? Bestanden overzetten doe je zo 2024, Mei
Anonim

Het telefoonboek is een lijst met contacten die in het telefoongeheugen zijn opgeslagen. Omdat het aantal cellen dat in het geheugen van een simkaart kan worden opgeslagen beperkt is, slaan veel mensen deze op in het geheugen van de telefoon. Wanneer u van telefoon verandert, wordt het noodzakelijk om contacten over te zetten. De snelste optie is synchroniseren.

Telefoonboek naar Nokia kopiëren
Telefoonboek naar Nokia kopiëren

instructies:

Stap 1

Allereerst is het noodzakelijk om stuurprogramma's te installeren voor zowel de telefoon waarvan de notebook wordt gekopieerd als voor de telefoon waarnaar deze wordt gekopieerd. De software moet zich op de driverschijf bevinden die bij het apparaat wordt geleverd. Anders kunt u de vereiste programma's downloaden op de officiële website www.nokia.com. Houd er rekening mee dat u mogelijk twee versies van de stuurprogramma's nodig hebt, omdat u de twee telefoons één voor één synchroniseert. Zorg ook voor de beschikbaarheid van datakabels. Als ze niet zijn opgenomen in de pakketbundel, kunt u ze kopen in een mobiele telefoonwinkel

Stap 2

Installeer de software en sluit de telefoon aan die de te kopiëren contactenlijst bevat. Het is noodzakelijk om acties in deze volgorde uit te voeren om onjuiste toevoeging van het apparaat te voorkomen. Zorg ervoor dat de batterij volledig is opgeladen voordat u het apparaat aansluit.

Stap 3

Sluit uw telefoon aan op uw computer en start vervolgens de software. Zorg ervoor dat het de machine "ziet". Gebruik het programma om de lijst met contactpersonen van de brontelefoon naar een bestand te kopiëren en op uw computer op te slaan. Start uw telefoon opnieuw op en koppel deze los van uw computer.

Stap 4

Sluit een tweede telefoon aan. Start de synchronisatiesoftware en kopieer vervolgens het telefoonboek van het bestand naar het telefoongeheugen. Koppel de telefoon niet los en gebruik deze niet voordat de synchronisatie is voltooid, omdat dit kan leiden tot gegevensverlies. Nadat het kopiëren is voltooid, start u uw telefoon opnieuw op via het programma en zorgt u ervoor dat alle contacten zijn gekopieerd.

Stap 5

U kunt het telefoonboek ook met een simkaart van de ene telefoon naar de andere kopiëren. In dit geval moet u enkele contacten naar de simkaart kopiëren, ze vervolgens naar een andere telefoon kopiëren en opnieuw rangschikken naar de oorspronkelijke telefoon. Herhaal deze handeling totdat alle gegevens zijn gekopieerd.

Aanbevolen: