Hoe Foto's Van Telefoon Naar Computer Te Kopiëren

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Van Telefoon Naar Computer Te Kopiëren
Hoe Foto's Van Telefoon Naar Computer Te Kopiëren

Video: Hoe Foto's Van Telefoon Naar Computer Te Kopiëren

Video: Hoe Foto's Van Telefoon Naar Computer Te Kopiëren
Video: How to Transfer Photos from Android Phone or Tablet to a PC 2024, April
Anonim

Moderne modellen mobiele telefoons maken het niet alleen mogelijk om te bellen en sms-berichten te verzenden of te ontvangen, maar ook om foto's van relatief goede kwaliteit te maken. En vroeg of laat wordt het nodig om een foto van een mobiele telefoon naar de harde schijf van een computer te kopiëren. En dat kan op verschillende manieren.

Hoe foto's van telefoon naar computer te kopiëren
Hoe foto's van telefoon naar computer te kopiëren

Noodzakelijk

Datakabel of bluetooth-adapters

instructies:

Stap 1

Datakabel Verbind je telefoon en computer met een datakabel. Het zou standaard bij je mobiel moeten zitten. Stel de verbindingsmodus in op "Bestandsoverdracht" ("Gegevensoverdracht", enz. - de exacte naam van de verbindingsmodus hangt af van het model van uw mobiele telefoon). Installeer stuurprogramma's - software indien nodig. Ze moeten bij de telefoon worden geleverd of vrij worden verspreid op de website van de fabrikant. Als u problemen ondervindt, lees dan de gebruikershandleiding.

Stap 2

Kopieer foto's van uw telefoon met behulp van standaardhulpmiddelen van uw besturingssysteem. Afhankelijk van de software kan de aangesloten telefoon door het systeem worden herkend als een externe schijf. Als er een speciaal synchronisatieprogramma op uw computer is geïnstalleerd, kopieer dan foto's van uw telefoon er doorheen - voor gedetailleerde instructies over hoe u dit moet doen, kijk in het helpsysteem van het synchronisatieprogramma of in de gebruikershandleiding van de telefoon

Stap 3

Via bluetooth-adapter Gebruik een bluetooth-verbinding om foto's van telefoon naar computer te kopiëren. Als uw computer geen ingebouwde Bluetooth-adapter heeft, moet u een externe aanschaffen en aansluiten. Schakel adapters op beide apparaten in om een Bluetooth-verbinding tot stand te brengen. Raadpleeg bij problemen het helpsysteem of de gebruikershandleiding.

Stap 4

Voer het wachtwoord voor de bluetooth-verbinding in. Meestal bestaat het uit vier cijfers, die je zelf moet bedenken en op beide apparaten moet invoeren. Maar het gebeurt zo dat het wachtwoord door het systeem zelf wordt ingesteld en u hoeft deze code alleen op de tweede gadget te bevestigen. Nadat de verbinding tot stand is gebracht, kunnen de foto's worden overgedragen via het contextmenu van de telefoon of computer. Of, als deze functie wordt ondersteund, via een speciaal synchronisatieprogramma dat bij de telefoon wordt geleverd.

Aanbevolen: