Hoe Nummers Van Telefoon Naar Telefoon Te Kopiëren

Inhoudsopgave:

Hoe Nummers Van Telefoon Naar Telefoon Te Kopiëren
Hoe Nummers Van Telefoon Naar Telefoon Te Kopiëren

Video: Hoe Nummers Van Telefoon Naar Telefoon Te Kopiëren

Video: Hoe Nummers Van Telefoon Naar Telefoon Te Kopiëren
Video: Zo zet je al je contacten over naar je nieuwe Android-toestel 2024, Mei
Anonim

Bij het veranderen van een mobiele telefoon wordt de consument geconfronteerd met een wereldwijd probleem: hoe contacten van het vorige apparaat naar een nieuw apparaat over te zetten. Dit is niet altijd gemakkelijk (en niet altijd mogelijk), maar er zijn verschillende manieren.

Hoe nummers van telefoon naar telefoon te kopiëren
Hoe nummers van telefoon naar telefoon te kopiëren

instructies:

Stap 1

Er is natuurlijk de oudste en beproefde methode sinds jaren - contacten overzetten naar een nieuw apparaat via een simkaart, nadat je eerder de inhoud van het contactenboek van de oude telefoon daar hebt gekopieerd. Helaas is deze methode lang niet voor iedereen geschikt vanwege de beperkte hoeveelheid geheugen op de simkaart, problemen met de Russischtalige codering en het (momenteel) ontbreken van invoervelden voor een contactpersoon. Deze methode kan misschien als laatste redmiddel worden gelaten.

Stap 2

Als je eenmaal de mogelijkheid hebt om een computer te gebruiken als tussenpersoon tussen de apparaten (dat wil zeggen, beide hebben de mogelijkheid om verbinding te maken en toegang te krijgen tot het telefoonboek), wordt het veel eenvoudiger. Het enige dat overblijft is om de lijst met contacten te vertalen naar een formaat dat voor beide apparaten begrijpelijk is. Bijvoorbeeld in het Microsoft Outlook-formaat.

Stap 3

Programma's van derden helpen u gegevens van uw oude apparaat op te halen (als het geen communicator is en deze mogelijkheid niet standaard heeft) (voor Nokia-telefoons is dit bijvoorbeeld Nokia PCSuite).

Stap 4

Sla de gegevens op uw computer op en synchroniseer de nieuwe machine ermee.

Stap 5

In sommige gevallen (bijvoorbeeld bij het overschakelen van Windows Mobile naar het Android-platform), kunt u het gebruik van een tussencomputer vermijden en multi-platformprogramma's gebruiken die voor dit doel zijn ontworpen (bijvoorbeeld Sprite Migrate).

Stap 6

Als uw apparaat dit toestaat, kunt u een externe gegevenssynchronisatieservice gebruiken, zoals die van Google.

Stap 7

Als we het hebben over het wijzigen van het apparaat binnen hetzelfde platform, kunt u eenvoudig een back-up maken van de gegevens waarin u geïnteresseerd bent op een externe media of computer en deze vervolgens terugzetten naar een nieuwe telefoon.

Aanbevolen: