Telefoonnummers Naar Een Computer Kopiëren

Inhoudsopgave:

Telefoonnummers Naar Een Computer Kopiëren
Telefoonnummers Naar Een Computer Kopiëren

Video: Telefoonnummers Naar Een Computer Kopiëren

Video: Telefoonnummers Naar Een Computer Kopiëren
Video: Zo zet je al je contacten over naar je nieuwe Android-toestel 2024, April
Anonim

De telefoonnummers in uw mobiele apparaat zijn beschikbaar om op de harde schijf van uw computer op te slaan als een speciaal contactbestand, tabel of gewoon een tekstdocument. Voordat u nummers kopieert, sluit u het apparaat aan op een computer met behulp van een speciale kabel en software.

Telefoonnummers naar een computer kopiëren
Telefoonnummers naar een computer kopiëren

Het is nodig

  • - installatieschijf om de telefoon op een pc aan te sluiten;
  • - communicatieapparaat: USB-kabel of Bluetooth-adapter.

instructies:

Stap 1

Installeer de software op uw computer die overeenkomt met uw telefoonmodel. Meestal wordt er een schijf met de benodigde distributiekit bij het apparaat geleverd. Als je het om welke reden dan ook niet beschikbaar hebt, download dan het installatieprogramma zelf van de officiële website van de fabrikant. Zorg ervoor dat de softwareversie geschikt is voor uw model. Meestal staat degene die je nodig hebt in het menu van het modeloverzicht van je mobiele telefoon in het gedeelte "Software" of andere bestanden voor het apparaat.

Stap 2

Volg de instructies in de menu-items tijdens het installeren van de software. Houd er rekening mee dat je een speciale USB-kabel nodig hebt om het apparaat aan te sluiten; een Bluetooth-adapter is ook geschikt als je telefoon dit type communicatie ondersteunt voor het uitwisselen van informatie. Koppel uw mobiele apparaat met uw computer.

Stap 3

Start de gegevenssynchronisatiemodus. Wacht tot het einde van de bewerking, bekijk de informatie die op het scherm van uw telefoon wordt weergegeven in het gedeelte "Telefoonboek" of "Contacten" (afhankelijk van de fabrikant).

Stap 4

Kopieer uw telefoonboekcontacten naar uw telefoon met behulp van de geïnstalleerde software. Sla indien nodig de lijst op als bestand op uw computer, zodat u later geen gegevens kwijtraakt, bijvoorbeeld na het opnieuw installeren van de software of voor verzending per post. De meeste programma's genereren een lijst in een bestand, dat later op uw computer kan worden geopend door programma's van verschillende fabrikanten. Dit is handig in gevallen waarin u te veel contacten in uw telefoon heeft om handmatig gegevens over te brengen naar het geheugen van een ander apparaat. In dit geval sluit u gewoon uw telefoon aan op uw computer en opent u na de synchronisatie het contactenbestand met het programma. Kopieer ze naar het geheugen van uw mobiele apparaat.

Aanbevolen: