Hoe U De Mobiele Provider Op Nummer Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U De Mobiele Provider Op Nummer Kunt Vinden
Hoe U De Mobiele Provider Op Nummer Kunt Vinden

Video: Hoe U De Mobiele Provider Op Nummer Kunt Vinden

Video: Hoe U De Mobiele Provider Op Nummer Kunt Vinden
Video: How to find Network Provider of any Phone Number/Mobile Number [International] using Python3 | 2020 2024, April
Anonim

Vaak, wanneer een oproep van een onbekend nummer komt, of wanneer u een abonnee binnen een bepaald tarief moet bellen, wordt het noodzakelijk om de mobiele operator te achterhalen aan de hand van het nummer. De eerste paar cijfers kunnen u hierbij helpen.

Hoe u de mobiele provider op nummer kunt vinden
Hoe u de mobiele provider op nummer kunt vinden

instructies:

Stap 1

Gebruik de DEF-code om de telefoniste te achterhalen. Dit zijn de eerste 3 cijfers van het telefoonnummer na de internationale code. Voor het nummer + 7-908-888-55-11 is dit bijvoorbeeld de reeks 908. Elke operator heeft één of meerdere DEF-codes tegelijk om abonnees te bedienen. In dit geval kunnen meerdere operators één DEF-code tegelijk gebruiken.

Stap 2

De eenvoudigste manier om de operator te achterhalen is door het telefoonnummer van een van de grootste mobiele operators. DEF-codes 910-919 en 980-989 zijn relevant voor MTS. U kunt een Beeline-abonnee identificeren door de nummers 903-906, 909 en 960-968 te kiezen. Megafon gebruikt codes 920-929, 930-938 en 997. Verschillende regionale operators gebruiken DEF-codes zoals 900, 908, 940, 950-956. Een waarde van 954 komt overeen met satellietoperators.

Stap 3

Als u de telefoniste niet zelf kunt vinden, probeer dan speciale onlinediensten. Op internet vindt u een vrij groot aantal sites die deze mogelijkheid bieden. Ze hebben hetzelfde werkingsprincipe en verschillen alleen in het interface-ontwerp. Het meest effectief zijn die bronnen die de regio van de abonnee op de kaart weergeven. Onder hen - https://ismska.ru/whois/; https://teleum.ru/help/codes/operator; https://sbinfo.ru/operator.php enz.

Stap 4

Probeer gespecialiseerde programma's te gebruiken om de operator te achterhalen aan de hand van het celnummer. Ze hebben een ingebouwde DEF-codebasis waarmee u de operator op unieke wijze kunt identificeren. Download voor Java mobiele telefoons de PhoneWizard app. Operators van Rusland zijn geschikt voor smartphones en pc's. De applicatie Mobiele Operators werkt op dezelfde manier.

Stap 5

Pons de DEF-code via een van de internetzoekmachines. U kunt dus meteen naar het gedetecteerde nummer gaan in een van de online databases of op de website van de betreffende operator. Als u bent geregistreerd bij sociale netwerken, kunt u proberen het nummer te zoeken via hun zoekmachine. In sommige gevallen kunt u niet alleen de telecomoperator achterhalen, maar ook de abonnee identificeren die dit telefoonnummer gebruikt.

Aanbevolen: