Hoe Verander Je De Mobiele Provider Van Beeline Naar Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Verander Je De Mobiele Provider Van Beeline Naar Megafon
Hoe Verander Je De Mobiele Provider Van Beeline Naar Megafon

Video: Hoe Verander Je De Mobiele Provider Van Beeline Naar Megafon

Video: Hoe Verander Je De Mobiele Provider Van Beeline Naar Megafon
Video: Разблокировка Megafon Login 2 от оператора 2024, Mei
Anonim

Op 1 december 2013 is een wet in werking getreden die gebruikers van diensten van mobiele operators het recht geeft om van serviceprovider te veranderen zonder het nummer te wijzigen.

Hoe de mobiele provider van Beeline naar Magfon. te veranderen
Hoe de mobiele provider van Beeline naar Magfon. te veranderen

Noodzakelijk

100 roebel, paspoort

instructies:

Stap 1

U gaat naar het Beeline kantoor en krijgt een uittreksel uit het contract met Beeline met uw persoonsgegevens. U moet ervoor zorgen dat de gegevens in het contract correct zijn ingevoerd, in overeenstemming met de paspoortgegevens. Meisjes moeten controleren of het contract niet op hun meisjesnaam staat als ze gaan trouwen. Mocht u onjuistheden constateren, dan dient u medewerkers van Beeline te vragen om de gegevens in het contract te corrigeren. Heeft u een postpaid verrekeningssysteem, dan is het aan te raden om over te stappen op prepaid en de schuld volledig af te lossen aan Beeline.

De aanwezigheid van een schuld aan de exploitant zal de reden zijn voor weigering om van exploitant te veranderen.

Stap 2

Je gaat naar het Megafon-kantoor en schrijft een aanvraag om van operator te veranderen. Voor het schrijven van een aanvraag heeft u een paspoort nodig. Daar op kantoor moet je 100 roebel betalen. Dit is de maximale vergoeding die een mobiele operator u in rekening mag brengen wanneer u overstapt naar zijn diensten. Op kantoor krijg je een simkaart voor je telefoon. Op het moment dat u de aanvraag schrijft, wordt u geïnformeerd over de huidige Megafon-tarieven, waaruit u degene moet kiezen die bij u past.

Stap 3

Dan wacht je precies 7 dagen. Tijdens de eerste dag heb je nog tijd om de aanvraag te weigeren door Beeline te bellen en hen te laten weten dat je van gedachten bent veranderd. Dan begint het overdrachtsproces. Megafon verwittigt u per sms tijdens het werk: u bent vooraf goedgekeurd, u bent goedgekeurd, enz. Al die tijd heeft Beeline voor je gewerkt. Zet niet veel geld op de rekening, op het moment dat u overstapt naar Megafon gaat alles wat op uw rekening staat naar Beeline.

Stap 4

Precies 7 dagen later, ongeveer op hetzelfde moment dat u de aanvraag schreef, moet u een nieuwe simkaart in uw telefoon plaatsen. Kopieer eerst alle contacten van de oude simkaart naar het telefoongeheugen. Nadat je je telefoon opnieuw hebt opgestart, heb je al een megafoon. Afhankelijk van het tarief dat u bij de aanvraag bij het Megafon-kantoor heeft gekozen, krijgt u nul of minus op uw saldo. De eerste betaling kan alleen op het Megafon-kantoor worden gedaan, medewerkers worden hiervoor gewaarschuwd bij het indienen van een aanvraag om van exploitant te veranderen. Herlaad je saldo en maak gebruik van de diensten van een nieuwe operator met hetzelfde telefoonnummer!

Aanbevolen: