Hoe Het Nummer Van De Mobiele Provider Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nummer Van De Mobiele Provider Te Achterhalen?
Hoe Het Nummer Van De Mobiele Provider Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Nummer Van De Mobiele Provider Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Nummer Van De Mobiele Provider Te Achterhalen?
Video: How to track anyone's phone location without them knowing! This was used on me😱 2024, Mei
Anonim

Als je problemen hebt met mobiele communicatie, kun je altijd de klantenservice van je provider bellen om ze op te lossen. Als u het telefoonnummer van de ondersteuningsdienst niet weet, kunt u dit op verschillende manieren opgeven.

Hoe het nummer van de mobiele provider te achterhalen?
Hoe het nummer van de mobiele provider te achterhalen?

Noodzakelijk

Mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

De gemakkelijkste en snelste manier om het telefoonnummer van de ondersteuningsdienst van een mobiele provider te verduidelijken, is informatie op een plastic hoesje van een simkaart. Deze body (kaart) wordt aan de abonnee uitgereikt na het aansluiten van zijn telefoonnummer. De kaart bevat, naast de contactgegevens van de klantenservice, informatie over pin- en pukcodes, evenals andere diensten die nuttig kunnen zijn voor de abonnee. Als u om de een of andere reden de informatie van het plastic niet kunt bekijken (de kaart is verloren of thuis / in de auto achtergelaten), kunt u het telefoonnummer van de klantenservice van uw mobiele provider ook op een iets andere manier specificeren.

Stap 2

Open het hoofdmenu van uw mobiele telefoon en ga vervolgens naar de sectie "Extra" of "Toepassingen" (de functie die u nodig hebt, bevindt zich mogelijk in een van de secties, afhankelijk van de operator). Eenmaal in het volgende menu, scroll naar het einde. Het laatste item op de lijst is de add-on van uw mobiele provider. Open deze add-on en vraag via het navigatiemenu om het telefoonnummer van het CALL-center. Merk op dat deze methode niet van toepassing is op MTS-abonnees.

Stap 3

Als u de diensten van de mobiele operator "MTS" gebruikt, kunt u het telefoonnummer van de klantenondersteuning als volgt achterhalen. Open het gedeelte 'Contacten'. Bovenaan de lijst ziet u meerdere MTS klantnummers. Onder hen vindt u het telefoonnummer dat u nodig hebt (het contact wordt opgeslagen op de simkaart en weergegeven in de algemene lijst).

Aanbevolen: