Een Verborgen Nummer Herkennen A

Inhoudsopgave:

Een Verborgen Nummer Herkennen A
Een Verborgen Nummer Herkennen A

Video: Een Verborgen Nummer Herkennen A

Video: Een Verborgen Nummer Herkennen A
Video: Geheime boodschappen in muziek!? 2024, Maart
Anonim

De uitgebreide ontwikkeling van mobiele technologieën heeft een breed terrein geopend voor verschillende vormen van misbruik op dit gebied. Deze omvatten verschillende frauduleuze activiteiten die worden uitgevoerd met het gebruik van mobiele telefoons voor chantage of afpersing van geld. Oplichters gebruiken vaak mobiele telefoons om psychologische invloed uit te oefenen op een persoon, onder invloed waarvan hij illegale handelingen kan plegen.

Een verborgen nummer herkennen a
Een verborgen nummer herkennen a

instructies:

Stap 1

Op dit moment is het mogelijk om je eigen nummer te verbergen, zodat de ontvanger van een telefoontje of sms niet kan achterhalen wie hem belt of schrijft. Deze service is ook populair bij mensen die hun vrienden voor de gek willen houden door zichzelf voor te stellen als een andere persoon.

Als u het verborgen nummer wilt weten van een abonnee die u constant belt, neem dan contact op met uw mobiele operator voor hulp, die verplicht is om u een afdruk van alle oproepen voor een bepaalde periode te bezorgen. In de regel zal dit u helpen het verborgen mobiele telefoonnummer te achterhalen dat u heeft gebeld.

Stap 2

Als dit niet helpt, vraag dan de mobiele provider om het ontvangen van oproepen en sms-berichten van verborgen nummers te verbieden.

Stap 3

Als je een moderne mobiele telefoon hebt, stel dan ook de optie in om alleen telefoontjes uit je contactenlijst te accepteren. Doe het als volgt: ga naar de instellingen, zoek het menu "Oproepen" en selecteer het item "Alleen oproepen uit de contactenlijst accepteren". Zo bescherm je jezelf op elk moment van de dag tegen vervelende telefoontjes.

Stap 4

Sommige mobiele operators bieden tegen een kleine vergoeding de service "Sms-nummer verbergen". Helaas gebruiken veel gebruikers het voor criminele doeleinden. Het is de taak van wetshandhavingsinstanties om dergelijke indringers te identificeren. Als er veel bedreigingen of beledigingen op uw mobiele telefoon worden gegoten, neem dan onmiddellijk contact op met de politie, die er alles aan zal doen om dergelijke acties te stoppen.

Stap 5

Met de hulp van wetshandhavingsinstanties is het echter niet altijd mogelijk om de probleemsituatie op te lossen. Maak in dit geval een afdruk van de telefoongesprekken, doorprik het adres van de indringer, schaam hem en zorg ervoor dat hij je telefoonnummer voor altijd vergeet en nooit meer belt.

Aanbevolen: