Een MTS-abonnee Herkennen Aan Nummer

Inhoudsopgave:

Een MTS-abonnee Herkennen Aan Nummer
Een MTS-abonnee Herkennen Aan Nummer

Video: Een MTS-abonnee Herkennen Aan Nummer

Video: Een MTS-abonnee Herkennen Aan Nummer
Video: Как узнать, где находится человек по номеру телефона? 2024, April
Anonim

Heel vaak worden gebruikers van mobiele communicatie geconfronteerd met het probleem van de abonneeherkenning, namelijk aan welke operator dit of dat nummer is gekoppeld. Deze informatie kan bijvoorbeeld van belang zijn voor degenen die de optie van onbeperkt bellen binnen het netwerk vanuit MTS hebben geactiveerd. Daarom bieden we verschillende manieren om abonnees te identificeren.

Een MTS-abonnee herkennen aan nummer
Een MTS-abonnee herkennen aan nummer

instructies:

Stap 1

Mobiele operators gebruiken verschillende prefixen, dit zijn de eerste paar cijfers van het abonneenummer. In het Verre Oosten gebruikt MTS bijvoorbeeld nummers die beginnen met 8914, Beeline 8962, 8963, Megafon 8924. Als u ze kent, kunt u de operator dus gemakkelijk identificeren. Het is vermeldenswaard dat in verschillende regio's de eerste cijfers kunnen verschillen, afhankelijk van de verbinding met de mobiele provider.

Stap 2

Neem contact op met de serviceafdeling van uw operator, het gesprek is gratis. Nadat de specialist heeft geantwoord, vertelt u hem de eerste 5 cijfers van het nummer en binnen een paar minuten wordt u verteld bij welke operator het nummer hoort. Naast de naam van het bedrijf kunt u op deze manier de regio van registratie van de abonnee achterhalen.

Stap 3

Neem contact op met de MTS-helpdesk op 8-800-300-08-90, oproepen vanaf alle telefoons zijn gratis. Als u het telefoonnummer belt, ontvangt u uitgebreide informatie over de aansluiting van de abonnee bij het MTS-bedrijf.

Stap 4

Als u een actieve internetgebruiker bent, voert u de eerste 5-7 cijfers van het nummer in het zoekvak van Yandex- of Google-systemen in. Enkele tientallen sites zullen onder uw aandacht worden gebracht. Meestal wordt informatie over de eerste voorvoegsels van het nummer gratis verstrekt, pas op voor pagina's waar u een wachtwoord moet invoeren of een sms-bericht moet verzenden.

Stap 5

Als je op straat bent en vrije tijd hebt, kun je naar de dichtstbijzijnde mobiele MTS-winkels of het hoofdkantoor gaan. Richt u tot de specialisten en geef het nummer aan dat u moet weten. Na het controleren van alle benodigde informatie over het bedrijfsprogramma, wordt u geïnformeerd of het nummer van het bedrijf is of niet.

Stap 6

Sommige stadsreferentiediensten geven informatie over de mobiele operator door de eerste cijfers van het nummer. Dus bel de meest populaire informatiebedrijven. Zij kunnen je misschien helpen. En je kunt hun cijfers zien in de pers, commercials en op billboards in winkelcentra.

Aanbevolen: