Hoe Een Sms Naar Een Mobiele Telefoon Te Schrijven

Inhoudsopgave:

Hoe Een Sms Naar Een Mobiele Telefoon Te Schrijven
Hoe Een Sms Naar Een Mobiele Telefoon Te Schrijven

Video: Hoe Een Sms Naar Een Mobiele Telefoon Te Schrijven

Video: Hoe Een Sms Naar Een Mobiele Telefoon Te Schrijven
Video: Zo koop je een sms-ticket via je gsm of smartphone 2024, September
Anonim

Communicatie via sms is een zeer populaire alternatieve manier om informatie uit te wisselen tussen jongeren. Veel mensen hebben de voordelen ervan al gewaardeerd - stille ontvangst van berichten en relatief lage kosten.

Hoe een sms naar een mobiele telefoon te schrijven
Hoe een sms naar een mobiele telefoon te schrijven

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - het telefoonnummer van de abonnee naar wie u een bericht wilt sturen;
  • - het bedrag op de telefoonrekening.

instructies:

Stap 1

Bedenk eerst een tekst. Het kan een verjaardagsgroet zijn, een datum, gewoon een bericht als "de deur was niet gesloten", misschien wil je wat nieuws vertellen.

Stap 2

Probeer je tekst zo kort mogelijk te houden. Het volume van één sms is slechts 50 tekens met spaties. U kunt natuurlijk een langere tekst schrijven, waarbij u er rekening mee houdt dat de kosten van zo'n tekst duurder zijn. Een bericht van 51 tekens met spaties kost 2 berichten. Probeer in dit geval het meeste uit de resterende karakters te halen. Bovendien hangt de lengte van het bericht af van naar wie u schrijft. Mee eens, het zou leuk zijn om om te beginnen hallo te zeggen tegen een onbekende persoon.

Stap 3

Typ nooit tijdens het autorijden, op straat lopen in ijzige omstandigheden of bij het oversteken van een rijbaan, tram of spoorlijn. Probeer geen sms-berichten te typen op een gevaarlijke locatie, op een bouwplaats en in andere gevallen waarin een gebrek aan aandacht ernstige gevolgen kan hebben. U kunt sms-tekst typen als u geen speciale aandacht nodig heeft.

Stap 4

Het is erg handig om SMS te schrijven in de T9-modus. Deze modus probeert een woord te raden dat bestaat uit een combinatie van letters die u typt. Als er geen woord in de database van uw telefoon staat, kan het woord in delen of lettergrepen worden samengesteld in de T9-modus.

Stap 5

Het is beter om een deel van het bericht van nummers te kiezen met behulp van de "123"-modus. Dit gaat veel sneller dan het zoeken naar het gewenste nummer in T9 of in de normale modus. Bovendien staan de cijfers "0" en "1" normaal gesproken alleen aan het einde van een lange lijst met tekens.

Stap 6

Het is beter om gemengde tekst te typen met de deelname van niet alleen Russische karakters in de "Abc" -modus, als het telefoonmodel dit toelaat.

Stap 7

Er zijn drie opties voor hoofdlettergebruik voor alle tekstmodi. Elk van de modusopties is geconfigureerd om een zin met een hoofdletter te beginnen of om de tekst alleen in hoofdletters te schrijven. De T9ABC-modus typt bijvoorbeeld alleen in hoofdletters, de T9Abc-modus zet automatisch de eerste letter na de punt in hoofdletters en de T9abv-modus typt tekst in kleine letters tot aan de eerste punt, waarna hij automatisch overschakelt naar T9abv en de eerste letter een hoofdletter na de punt.

Stap 8

Nadat de tekst is opgesteld, moet deze worden verzonden. Voer hiervoor uw mobiele telefoonnummer in het veld voor de geadresseerde in. Als u dit nummer op uw telefoon heeft, hoeft u het alleen maar aan de mailinglijst toe te voegen.

Aanbevolen: