Hoe SMS Van Computer Naar Telefoon Te Schrijven

Inhoudsopgave:

Hoe SMS Van Computer Naar Telefoon Te Schrijven
Hoe SMS Van Computer Naar Telefoon Te Schrijven

Video: Hoe SMS Van Computer Naar Telefoon Te Schrijven

Video: Hoe SMS Van Computer Naar Telefoon Te Schrijven
Video: Video's van computer naar smartphone zetten | Je materiaal inladen | de Videomakers 2024, Mei
Anonim

Op dit moment maken computertechnologieën het mogelijk om sms-berichten naar een telefoon te verzenden, niet alleen vanaf een andere telefoon, maar ook via een computer. In dit geval is het voldoende om toegang te hebben tot internet. De methoden voor het schrijven van sms zijn afhankelijk van de mobiele operator en het land van verblijf van de correspondent.

Hoe SMS van computer naar telefoon te schrijven
Hoe SMS van computer naar telefoon te schrijven

Het is nodig

  • - Internet toegang;
  • - een computer;
  • - browser;
  • - ICQ;
  • - Skypen.

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële website van de mobiele operator van de persoon naar wie je sms wilt sturen vanaf de computer. In dit geval is ook het woonland van belang. Als een bericht bijvoorbeeld naar een MTS-nummer in Rusland wordt verzonden, moet u de link https://sendsms.ssl.mts.ru/ gebruiken, en als u naar een MTS-nummer in Oekraïne gaat, gebruik dan de link https://www.mts.com.ua /rus/sendsms.php#a.

Stap 2

Vervolgens moet u het telefoonnummer van de ontvanger opgeven, het Cyrillische of Latijnse alfabet selecteren om te typen en het bericht zelf schrijven. Sommige operators vereisen ook dat u uw telefoonnummer opgeeft, zodat de ontvanger de afzender kan identificeren.

Stap 3

Voer de controlecijfers in en klik op de knop "Verzenden". Een vergelijkbare service wordt ook aangeboden op veel sites van derden voor mobiele communicatie en telefoons, maar in de meeste gevallen duurt het lang voordat een verzoek is verwerkt voordat een bericht wordt verzonden.

Stap 4

Gebruik de Messenger Mail. Agent. Zorg ervoor dat uw gesprekspartner een telefoonnummer heeft. Dubbelklik met de linkermuisknop op zijn naam en ga naar het tabblad "SMS", typ de tekst en klik op de knop "Verzenden".

Stap 5

Voer het ICQ-programma uit om sms vanaf uw computer naar uw telefoon te verzenden. Klik met de linkermuisknop op het protocolpaneel en selecteer het gedeelte 'Sms verzenden' in het menu dat wordt geopend. Geef in het venster dat verschijnt het telefoonnummer op waarnaar u een sms wilt verzenden, voer de tekst in en klik vervolgens op de knop "Verzenden".

Stap 6

Gebruik Skype om sms-berichten van uw computer naar uw telefoon te verzenden. Met deze methode kunt u niet alleen berichten schrijven naar nummers van CIS-operators, maar ook in andere landen van de wereld. Een volledige lijst met landen en tarieven is te vinden op de officiële website van de dienst via de link

Stap 7

Om sms te verzenden, start u Skype, selecteert u een contact en klikt u op de knop "SMS", die zich naast de knop met emoticons bevindt. Voer vervolgens uw tekst in en klik op verzenden. In dat geval wordt er een bepaald bedrag van uw rekening afgeschreven.

Aanbevolen: