Hoe Een Sms Naar Rusland Te Schrijven?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Sms Naar Rusland Te Schrijven?
Hoe Een Sms Naar Rusland Te Schrijven?

Video: Hoe Een Sms Naar Rusland Te Schrijven?

Video: Hoe Een Sms Naar Rusland Te Schrijven?
Video: ZELF JE VISUM VOOR RUSLAND AANVRAGEN 🇷🇺 | Tutorial 2024, Mei
Anonim

Als u op vakantie bent of gewoon voor een tijdje naar het buitenland gaat, kunt u te maken krijgen met de behoefte om in contact te blijven met uw familie en vrienden. Ondanks de populariteit van sociale netwerken, zijn velen er nog niet in geregistreerd, maar bijna iedereen heeft een mobiele telefoon. Om in contact te blijven met uw dierbaren, volstaat het om ze af en toe een sms te sturen.

Hoe een sms naar Rusland te schrijven?
Hoe een sms naar Rusland te schrijven?

instructies:

Stap 1

Om een sms naar Rusland te schrijven, moet u het abonneenummer beginnen met "+7", dwz. typ het in een internationaal formaat. Met dit type schrijven kunt u sms'en vanaf het nummer van elke telefoonoperator, ongeacht uw locatie. Koop een prepaid simkaart, activeer deze en laad je saldo op, waarna je een sms kunt sturen.

Stap 2

U kunt ook internet gebruiken om verbonden te blijven. Als u de operator kent waarmee de geadresseerde is verbonden, hoeft u alleen maar zijn officiële website te vinden met behulp van zoekmachines zoals google.com of yandex.ru. Zoek met behulp van de sitemap een speciaal pagina-formulier voor het verzenden van SMS. Gebruik de zoekfunctie in geval van problemen met de locatie van de pagina. Op de pagina moet u het abonneenummer, de tekst van het bericht en de symbolen in een speciale afbeelding invoeren. Volg de instructies op de pagina met het formulier voor het indienen zorgvuldig. Als u de internetdiensten van de provider niet kunt gebruiken, gaat u verder met de volgende stap.

Stap 3

Als je een personal computer tot je beschikking hebt, download en installeer dan een van de messenger-applicaties - icq of mail.agent. Hun eigenaardigheid is dat ze de functie van het verzenden van sms ondersteunen. U moet de installatiemodule downloaden, installeren, registreren en het geïnstalleerde programma invoeren met de gebruikersnaam en het wachtwoord die tijdens de registratie zijn opgegeven. Voeg een nieuw contact voor bellen en sms toe via het bijbehorende menu. Daarna kunt u een sms naar het opgegeven nummer sturen. Houd er rekening mee dat bij het verzenden van sms via de messenger, evenals bij het verzenden van sms via de website van de operator, er een limiet is op het aantal tekens in de tekst: 160 Latijnse tekens of 60 Cyrillische tekens. Het is raadzaam om de sms-tekst van tevoren in te typen met een ander programma en deze vervolgens in delen te verzenden.

Aanbevolen: