Hoe Een Sms Naar Moskou Te Schrijven

Inhoudsopgave:

Hoe Een Sms Naar Moskou Te Schrijven
Hoe Een Sms Naar Moskou Te Schrijven

Video: Hoe Een Sms Naar Moskou Te Schrijven

Video: Hoe Een Sms Naar Moskou Te Schrijven
Video: 5 november op de magische en magische Nieuwe Maan, schrijf geldwoorden en stop in je portemonnee 2024, Mei
Anonim

Het verzenden van sms-berichten naar Moskou gebeurt op dezelfde manier als het uitwisselen van berichten met abonnees van andere steden. Houd rekening met het tijdsverschil voordat u een bericht verzendt en vergeet niet uw naam aan het einde te ondertekenen als u voor de eerste keer een bericht naar een abonnee stuurt.

Hoe schrijf je een sms naar Moskou
Hoe schrijf je een sms naar Moskou

Noodzakelijk

telefoon

instructies:

Stap 1

Voer de tekst van uw sms-bericht in de telefooneditor in. Voer in het veld "Ontvanger" het nummer in internationaal formaat in. Er moeten in totaal 11 numerieke tekens zijn, laat de landcode altijd voorafgaan door een + teken. Aangezien Moskou in Rusland ligt, voert u +7 in. Dit wordt gevolgd door de code van de operator die de ontvanger bedient - deze is driecijferig. Daarna worden de rest van de cijfers van het mobiele telefoonnummer ingevoerd.

Stap 2

Klik vervolgens op verzenden en wacht op de berichtbezorgingsmelding, als de ontvangst ervan op uw telefoon is geconfigureerd. Het is het beste om de waarschuwingsmodus in te schakelen, want in het geval van een mislukte levering, kan het systeem u er gewoon niet over informeren.

Stap 3

Als u van buiten het grondgebied van de Russische Federatie een sms naar Moskou wilt sturen, volgt u de stappen op dezelfde manier. Als u bij het verzenden van berichten vanuit Rusland +7 zou kunnen vervangen door 8, kunt u dit het beste niet doen. Het +-teken in elke telefoon bevindt zich op de 0-toets, houd deze gewoon een bepaalde tijd ingedrukt. Als uw telefoonmodel dit niet biedt, lees dan zorgvuldig de instructies voor het invoeren van cijfers.

Stap 4

Als u vanuit roaming sms-berichten naar Moskou verzendt, gaat u op dezelfde manier te werk. Onthoud dat in dit geval (wanneer in de roamingzone) sommige mobiele operators vaak problemen hebben met vertraagde of niet-bezorging van sms-berichten naar Russische steden, dus het is het beste om de maximale periode van pogingen om uw bericht af te leveren in de juiste instellingenmenu van uw mobiele apparaat.

Stap 5

Vergeet bij het verzenden van sms-berichten naar korte Moskou-nummers niet eerst op internet te controleren welke diensten door dit nummer worden geweigerd en of ze überhaupt worden aangeboden. Hetzelfde geldt voor de rest van de korte codes.

Aanbevolen: