Hoe Is De Hoes Voor IPad Met Een Extra Scherm Ingedeeld

Hoe Is De Hoes Voor IPad Met Een Extra Scherm Ingedeeld
Hoe Is De Hoes Voor IPad Met Een Extra Scherm Ingedeeld

Video: Hoe Is De Hoes Voor IPad Met Een Extra Scherm Ingedeeld

Video: Hoe Is De Hoes Voor IPad Met Een Extra Scherm Ingedeeld
Video: How to use external monitor with iPad + first look at Shiftscreen app! 2024, Mei
Anonim

De iPad-tablets van Apple zijn populair bij miljoenen gebruikers - alleen al in het tweede kwartaal van 2012 werden wereldwijd meer dan 17 miljoen van dergelijke apparaten verkocht. Ondanks het duidelijke succes blijft de tabletfabrikant ze verbeteren - met name Apple patenteerde de hoes voor dit apparaat met een extra scherm.

Hoe is de hoes voor iPad met een extra scherm ingedeeld
Hoe is de hoes voor iPad met een extra scherm ingedeeld

Het scherm van elke computer, vooral een tablet, is de meest kwetsbare plek. Apple-experts realiseerden zich dit perfect en bedachten een originele opvouwbare cover-cover die niet alleen het scherm kan beschermen tijdens het transport van het apparaat, maar ook als standaard fungeert. Je kunt online zien hoe het werkt op de website van het bedrijf door de iPad Smart Cover-pagina te openen. Door de apparaatcover met de muis over de pagina te slepen, kun je deze uit- en weer inklappen.

Het magnetische deksel is zeer eenvoudig en betrouwbaar, het kan binnen enkele seconden op de tablet worden bevestigd. Toch besloten de specialisten van het bedrijf om het nieuwe functies te geven. Het resultaat was het verschijnen van een extra scherm erin. Dankzij de nieuwe ontwikkeling kan de hoes van de gadget worden gebruikt als een aanraaktoetsenbord of afstandsbediening voor het afspelen van multimedia. Het is eerlijk om te zeggen dat een vergelijkbare oplossing al door Microsoft is gebruikt in zijn Surface-tablet, die wordt verkocht met een Touch Cover. Door het scherm in Smart Cover in te bedden, hoopt Apple de tablets van Microsoft eruit te persen.

De mogelijkheid om een scherm te integreren in een oprolbaar deksel ontstond na de ontwikkeling van technologie voor de productie van een dun flexibel display. Het nieuwe display ondersteunt aanraakbediening, je kunt erop schrijven met een stylus. Wat u schrijft, wordt onmiddellijk op het scherm weergegeven. Het is nog niet helemaal duidelijk hoe de nieuwe hoes op de tablet zal worden aangesloten - via draadloze, bekabelde of speciale connectoren. Elke optie heeft zijn eigen voor- en nadelen. In ieder geval zal het scherm duidelijk functionaliteit toevoegen aan de tablet, waardoor het gemakkelijker wordt om te werken - bijvoorbeeld bij het invoeren van tekst. Tegelijkertijd zeggen sommige experts dat de optie die Microsoft biedt veel handiger is voor de gebruiker. In tegenstelling tot toetsenborden op het scherm zijn de toetsen op de toetsenbordafdekking vingergevoelig, waardoor blind typen mogelijk is. Het is erg moeilijk om op deze manier teksten te typen op het schermtoetsenbord. De tijd zal leren of de nieuwe verbetering van Apple aan populariteit zal winnen bij gebruikers.

Aanbevolen: