Extra Kanalen Instellen

Inhoudsopgave:

Extra Kanalen Instellen
Extra Kanalen Instellen

Video: Extra Kanalen Instellen

Video: Extra Kanalen Instellen
Video: Каналы программирования на BaoFeng UV-5R - DCS и CTCSS 2024, April
Anonim

Als je al een set satellietapparatuur hebt, maar het aantal kanalen niet bij je past, kun je met een aantal technieken extra kanalen toevoegen. Extra kanalen zijn gratis, dat wil zeggen open kanalen die voor iedereen beschikbaar zijn. Als u bijvoorbeeld het Tricolor TV-zenderpakket bezit, kunt u eenvoudig extra zenders vinden door een beetje met de apparatuurinstellingen te werken.

Extra kanalen instellen
Extra kanalen instellen

instructies:

Stap 1

Als je werkt met de Hot Bird-satelliet, kun je ongeveer vijfhonderd extra kanalen toevoegen in verschillende talen, waaronder Russisch. Het instellen van extra kanalen "Tricolor" gebeurt op verschillende manieren.

Eerste manier: installeer een extra schotelantenne. Dit is een eenvoudigere en goedkopere methode om te implementeren, die niet moeilijk zelf te implementeren is. Koop hiervoor een antenne met een diameter van 60 cm, een beugel voor deze antenne, een DiSEqC switch, een converter en de benodigde hoeveelheid kabel met connectoren. Installeer de tweede antenne op dezelfde manier als de eerste. Stem vervolgens de antenne af op satellietontvangst en zoek naar kanalen.

Stap 2

De tweede methode is als volgt: installeer twee converters in één antenne om meer kanalen te ontvangen. Deze methode zal moeilijker te implementeren zijn en zal een groot bedrag moeten uitgeven, maar je hebt nog steeds één bord.

Als de antenne kleiner is dan 90 cm, vervang deze dan door een grotere. Natuurlijk moet je ook de beugel vervangen, die past op het grotere bekken. Als je in eerste instantie een groot bord hebt, wees dan blij: je werk is bijna gehalveerd.

Koop daarnaast een multifeed, een converter, een switch en nogmaals de hoeveelheid kabel die je nodig hebt met speciale connectoren.

Stap 3

Na installatie en aansluiting heb je meer dan 15 verschillende sportzenders, meer dan 30 - muziek- en buitenlandse thematische zenders, waarvan de meeste alleen in het origineel te bekijken zijn.

Als je niet zeker weet of je de installatie aankunt, vraag dan een specialist om je hierbij te helpen. Natuurlijk zullen de kosten stijgen, maar dan weet je zeker dat alles efficiënt en betrouwbaar gebeurt.

Stap 4

Daarnaast is het ook mogelijk om de ontvangst van meerdere satellieten tegelijk te implementeren, waardoor ook het aantal kanalen meerdere keren wordt vergroot.

Aanbevolen: