Een Extra Panasonic-handset Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Extra Panasonic-handset Aansluiten
Een Extra Panasonic-handset Aansluiten

Video: Een Extra Panasonic-handset Aansluiten

Video: Een Extra Panasonic-handset Aansluiten
Video: Panasonic DECT Phone Pairing, How to Video. (Register Handset) 2024, Mei
Anonim

Vaste draadloze telefoons zijn makkelijk in gebruik, je hoeft je geen zorgen meer te maken over een telefoonsnoer dat niet op de juiste plekken in de kamer of keuken komt. Dit geldt met name voor grote kamers waarin u meerdere handsets op de telefoonbasis kunt aansluiten.

Een extra Panasonic-handset aansluiten
Een extra Panasonic-handset aansluiten

Het is nodig

  • - Panasonic radiotelefoon;
  • - extra buis.

instructies:

Stap 1

Volg de instructies voor de telefoon en bepaal of de extra handset geschikt is om verbinding te maken met het basisstation van dit model. U kunt maximaal zes handsets bij één toestel aanmelden. Houd er rekening mee dat het gebruik van andere modellen die niet in de instructies worden vermeld, ertoe kan leiden dat sommige bewerkingen niet worden uitgevoerd (instellingen voor eenheid en buis).

Stap 2

U kunt bijvoorbeeld met een extra handset op de intercom praten met een andere handset, terwijl de derde handset een extern gesprek voert. Gebruik extra basiseenheden, er kunnen er maximaal vier worden geïnstalleerd om het bereik van uw telefoon uit te breiden Houd er rekening mee dat als de handset het bereik van het basisstation verlaat waarop het is aangesloten, wordt gezocht naar een ander basisstation en het gesprek dat op dat moment aan de gang was, wordt onderbroken.

Stap 3

Druk op de knop in het midden van de joystick, het handsetpictogram verschijnt op het scherm, druk op "OK". Gebruik vervolgens de knoppen "Omhoog" en "Omlaag" om het item "Registratie" te selecteren, klik op "OK". Markeer op dezelfde manier het item "Handset registreren" - "OK". Selecteer vervolgens het basisstationnummer waarvoor u de handset wilt aanmelden, druk op "OK".

Stap 4

Druk vijf seconden op de handsfree-knop op het basisstation totdat u de aanmeldtoon hoort. Als alle beschikbare handsets overgaan, stopt u met aanmelden en herhaalt u deze stap.

Stap 5

Wacht tot het display het commando Pin base toont, voer de pincode van het basisstation van de telefoon in, standaard is dit 0000 en druk op "OK". Als u uw pincode niet meer weet, moet u contact opnemen met een Panasonic-servicecentrum. Als de registratie van de extra handset succesvol is, stopt het netwerkpictogram op het scherm met knipperen en als de telefoon toetstonen heeft, klinkt er een toon om de succesvolle verbinding van de extra handset te bevestigen.

Aanbevolen: