Vaste Nummers Bellen

Inhoudsopgave:

Vaste Nummers Bellen
Vaste Nummers Bellen

Video: Vaste Nummers Bellen

Video: Vaste Nummers Bellen
Video: BELLEN MET ANONIEM! *Neem Nooit Op* 2024, Mei
Anonim

De vaste telefoon blijft een bewezen en betrouwbaar communicatiemiddel. U kunt het zowel vanaf andere stadsnummers als vanaf mobiele telefoons bellen. Het belangrijkste is om het nummer correct te kiezen.

Vaste nummers bellen
Vaste nummers bellen

instructies:

Stap 1

Om van de ene vaste telefoon naar de andere te bellen, wacht u na het opnemen van de hoorn op een kiestoon, kiest u 8 en daarna hoort u nog een kiestoon. Kies het netnummer en vervolgens het abonneenummer. Wacht op een antwoord. Om in kleine steden met dezelfde code te bellen, hoeft u vaak geen 8 of een code te kiezen - alleen een nummer. In grote steden moet u ze allebei kiezen, zelfs als u met dezelfde code belt, en er kunnen meer dan één codes voor één stad zijn. Als uw telefooncode hetzelfde is, maar de code van de gebelde abonnee is anders, maar het gesprek vindt plaats in dezelfde stad, dan komen de kosten van een minuut gesprek meestal overeen met die binnen de stad.

Stap 2

Om vanaf een mobiele telefoon naar een vaste lijn te bellen, toetst u alle nummers tegelijk in: 8, netnummer, nummer van de gebelde abonnee. Het cijfer 8 kan worden vervangen door +7 en de methode om een plus te kiezen is afhankelijk van het telefoonmodel. Meestal moet u hiervoor de toets met nul lang ingedrukt houden of, op andere apparaten, snel dubbelklikken op het sterretje. Houd er rekening mee dat de kosten van een gesprek niet alleen afhankelijk zijn van naar welke stad u belt, maar ook van waar u zich bevindt: in uw thuisregio (dat wil zeggen, de regio waar u de simkaart hebt gekocht) of in een andere.

Stap 3

Als u belt vanaf een apparaat dat is aangesloten op een PBX, kiest u eerst de combinatie van nummers die overeenkomt met de uitgang naar de stadslijn. Dit hangt af van het model en de instellingen van de PBX. Kies vervolgens nummer 8 (soms niet vereist), netnummer en abonneenummer. De noodzaak om te wachten op een kiestoon na het kiezen van een nummer hangt ook af van de PBX-instellingen. De uitgang naar een stad met een lange afstand kan worden geblokkeerd, en als dat niet het geval is, moet u, voordat u dergelijke gesprekken voert, vooraf toestemming vragen aan de administratie van de organisatie.

Stap 4

Sommige mobiele operators bieden de mogelijkheid om onbeperkt (of beperkt tot een bepaald aantal minuten per dag) naar vaste nummers te bellen tegen veel gunstigere voorwaarden dan volledige onbeperkte tarieven. Neem contact op met de ondersteuningsdienst van uw provider als ze een dergelijke service bieden.

Aanbevolen: