Hoe De Identificatie Op De Telefoon In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Identificatie Op De Telefoon In Te Stellen
Hoe De Identificatie Op De Telefoon In Te Stellen

Video: Hoe De Identificatie Op De Telefoon In Te Stellen

Video: Hoe De Identificatie Op De Telefoon In Te Stellen
Video: Bewier en Reissenweber - Identificatie en verificatie 2024, Mei
Anonim

Nummerherkenning is natuurlijk een handige service die kan helpen in een situatie waarin uw mobiel is uitgeschakeld of buiten het bereik van het netwerk is. Sommige operators hebben een nummer (vaak meer dan één) waarmee u de identificatie op uw telefoon op elk gewenst moment kunt activeren.

Hoe de identificatie op de telefoon in te stellen
Hoe de identificatie op de telefoon in te stellen

instructies:

Stap 1

Als u een abonnee bent van de Beeline-telecomoperator, activeer dan de "Caller ID"-service door een USSD-verzoek * 110 * 061 # te bellen of door het gratis nummer 067409061 te bellen. Het geld wordt niet in rekening gebracht voor verbinding. Trouwens, om de informatie correct en foutloos weer te geven, is het beter om het nummer in het internationale formaat te noteren (dat wil zeggen via +7).

Stap 2

In "MTS" kunt u de identifier activeren met behulp van de "Internet Assistant". U vindt het op de hoofdpagina van de website van het bedrijf. Om toegang te krijgen tot dit zelfbedieningssysteem heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Uw telefoonnummer wordt uw login en u moet zelf het wachtwoord instellen door een verzoek te sturen naar het nummer * 111 * 25 # of door 1118 te bellen (een telefoniste of een antwoordapparaat zal u antwoorden, volg zijn instructies). Houd er rekening mee dat de lengte van het wachtwoord tussen 4 en 7 tekens (cijfers) moet zijn. "Internet Assistant" wordt gratis aangeboden, er worden geen abonnementskosten in rekening gebracht voor het gebruik ervan. U moet er ook voor zorgen dat het wachtwoord correct is ingevoerd, want als u herhaaldelijk het verkeerde wachtwoord invoert, kan de toegang tot het systeem enige tijd worden geblokkeerd.

Stap 3

Maar Megafon-abonnees hoeven de service niet specifiek te activeren, omdat deze automatisch wordt geactiveerd nadat de kaart in het netwerk is geregistreerd. Het is waar dat deze beller-ID niet kan werken als de abonnee die u belt of schrijft, "Beller-ID" heeft geïnstalleerd.

Aanbevolen: