Hoe Een Nep Nokia Te Onderscheiden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Nep Nokia Te Onderscheiden
Hoe Een Nep Nokia Te Onderscheiden

Video: Hoe Een Nep Nokia Te Onderscheiden

Video: Hoe Een Nep Nokia Te Onderscheiden
Video: Hoe spot je een neppe Nokia 3310 2024, Mei
Anonim

Vanwege het feit dat het merk Nokia een van de meest populaire is, zijn er veel ondermaatse en eerlijk gezegd nepproducten op de moderne markt voor mobiele telefoons. Als je jezelf hiertegen wilt beschermen, controleer dan zorgvuldig niet alleen de beschikbaarheid van kwaliteitscertificaten en andere technische documentatie, maar ook de integriteit van de case en telefoonaccessoires.

Hoe een nep Nokia te onderscheiden
Hoe een nep Nokia te onderscheiden

instructies:

Stap 1

Het is raadzaam om elk product van Nokia in zijn merkwinkels te kopen, zodat u de kans aanzienlijk kunt verkleinen dat u meerdere keren een nep-mobiele telefoon koopt. Als je thuis handmatig een defect aantreft, neem dan contact op met de winkel waar je de apparatuur hebt gekocht en vraag om de neptelefoon te vervangen door een exemplaar met licentie.

Stap 2

Als je na aankoop een nep Nokia 5130-telefoon wilt identificeren, onderzoek deze dan zorgvuldig van alle kanten. Het mag geen ongelijke, besmeurde, kromme inscripties hebben.

Stap 3

Ga vervolgens verder met het testen van de software. Zet je telefoon aan. Het besturingssysteem zou moeten opstarten met een blauw Nokia-woordmerk op een witte achtergrond. Controleer de juistheid en correctheid van de spelling van alle menu-items. Er mogen geen flagrante fouten zijn als "Bestandsbeheer" (bestandsbeheer) en "Geluidsregordor" (geluidsopname).

Stap 4

Controleer vervolgens de imei van de telefoon. Om dit te doen, bel * # 06 # en druk op "bellen", controleer de nummers die op het scherm verschijnen met de sticker onder de batterij. Als alles in orde is, bel dan * # 0000 # en druk op "bellen". Zo kom je achter de firmwareversie van je telefoon. Probeer nu een applicatie op je telefoon te installeren. Als het apparaat een bericht weergeeft waarin staat dat installatie onmogelijk is, hebt u hoogstwaarschijnlijk een nep-Nokia-telefoon gekocht.

Stap 5

Houd ook bij wanneer uw telefoon is ingeschakeld. De neptelefoon gaat 5-10 minuten aan, de originele ongeveer een minuut. De camera zal nooit autofocus hebben, ook niet als deze wordt geleverd in overeenstemming met de technische documentatie. Wees in het algemeen uiterst voorzichtig, aangezien cybercriminelen vaak Nokia-telefoons gebruiken om producten van lage kwaliteit te vervaardigen en te distribueren. Als je een defecte of valse Nokia 6300-telefoon hebt gekocht, neem dan onmiddellijk contact op met het servicecentrum van de fabrikant. Zij zullen je alle hulp bieden die je nodig hebt en je voorzien van een originele Nokia-telefoon.

Aanbevolen: