Zo Breng Je Je Telefoon Tot Leven

Inhoudsopgave:

Zo Breng Je Je Telefoon Tot Leven
Zo Breng Je Je Telefoon Tot Leven

Video: Zo Breng Je Je Telefoon Tot Leven

Video: Zo Breng Je Je Telefoon Tot Leven
Video: RUZIE MET MIJN EX-VRIENDIN! 2024, Mei
Anonim

Vaak wordt de telefoon op het meest ongelegen moment uitgeschakeld en het lijkt erop dat alleen een wonder hem kan doen herleven. Er is echter een speciaal programma waarmee u uw telefoon in goede staat kunt houden en zijn werk kunt gebruiken zonder extra opladen.

Zo breng je je telefoon tot leven
Zo breng je je telefoon tot leven

Het is nodig

Mobiele telefoon, MultiGSM v3.0-programma

instructies:

Stap 1

Download en installeer het programma MultiGSM v3.0.

Stap 2

Zoek in het gedownloade bestand een map met de naam "FlashUSB". Selecteer deze snelkoppeling en dubbelklik erop met de linkermuisknop en klik vervolgens op "Setup". Dit is de eerste stap om de telefoon nieuw leven in te blazen.

Stap 3

Sluit uw telefoon aan op uw computer zonder een batterij te gebruiken en wacht terwijl het stuurprogramma van het hulpprogramma USB Flash Loader wordt gedownload

Stap 4

Klik op het venster dat verschijnt en selecteer "INFINEON".

Stap 5

Om ervoor te zorgen dat het programma de USB-aansluitpoort detecteert, drukt u op "MAPPING START", bevestigt u de voltooiing door op "SAVE & EXIT" te drukken, dat wil zeggen opslaan en afsluiten.

Stap 6

Nu gaan we direct naar de installatie van het hoofdonderdeel van het programma op uw telefoon. Om dit te doen, drukt u op MultiGSM_V30 en selecteert u "Setting", meestal aangegeven door het Engelse woord "Setting".

Stap 7

Het venster dat voor u wordt geopend, geeft aan dat u de locatie moet aangeven waar het gedownloade bestand zich bevindt.

Stap 8

Geef daarna de locatie op de schijf van het *. BIN-bestand op.

Stap 9

Klik op USB en "OK" om de geselecteerde bewerkingen te bevestigen.

Stap 10

De laatste stap is de voltooiing van de installatiecomponenten, waarvoor u de knop "Start" selecteert en doorgaat met het aansluiten van de telefoon zonder de batterij te gebruiken. Nu heb je alles voltooid om de telefoon nieuw leven in te blazen.

Aanbevolen: