Hoe Bestanden Op Je Telefoon Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Op Je Telefoon Te Verwijderen
Hoe Bestanden Op Je Telefoon Te Verwijderen

Video: Hoe Bestanden Op Je Telefoon Te Verwijderen

Video: Hoe Bestanden Op Je Telefoon Te Verwijderen
Video: Zo ruim je snel overbodige apps en bestanden op: handig! 2024, April
Anonim

Bij de meeste moderne telefoons kunt u het interne geheugen uitbreiden door kaarten met een hoge capaciteit te gebruiken. Als de kaart niet wordt meegeleverd en de hoeveelheid intern geheugen te wensen overlaat, kunt u vroeg of laat worden geconfronteerd met de noodzaak om bestanden op de telefoon te verwijderen. De meeste systeemafbeeldingen en melodieën zijn niet waardevol, dus moeten ze eerst worden verwijderd.

Hoe bestanden op je telefoon te verwijderen
Hoe bestanden op je telefoon te verwijderen

instructies:

Stap 1

Verwijder bestanden via het telefoonmenu. Implementeer de bestanden die u wilt verwijderen. Selecteer ze en verwijder ze met behulp van het bestandsbeheermenu. Als ze zijn geblokkeerd voor verwijdering en u kunt ze niet verwijderen, gaat u verder met de volgende stap.

Stap 2

Synchroniseer uw telefoon met uw computer. Hiervoor hebt u een datakabel, telefoonstuurprogramma's en synchronisatiesoftware nodig. In de regel wordt dit alles samen met de telefoon verkocht. Gebruik anders een zoekmachine om stuurprogramma's en synchronisatiesoftware te vinden. Zorg ervoor dat de stuurprogramma's, het programma en de datakabel geschikt zijn voor uw telefoonmodel. Installeer de stuurprogramma's en synchronisatiesoftware en sluit vervolgens de kabel aan. Zorg ervoor dat het programma de telefoon "ziet".

Stap 3

Markeer die bestanden die u niet nodig hebt. Dit kunnen fabrieksmelodieën, afbeeldingen en video's zijn die zich in de juiste mappen bevinden. Nadat u ze hebt geselecteerd, klikt u op de knop "verwijderen" en bevestigt u de verwijdering. Als de bewerking niet is gelukt, vervangt u ze door bestanden met dezelfde naam, maar met een gewicht van één kilobyte. Het feit is dat er soms een beveiliging op telefoons is die verwijdering verbiedt, maar waarmee u bestanden met dezelfde naam kunt vervangen.

Stap 4

Als geen van de bovenstaande opties mislukt, gebruik dan een knipperend. Om dit te doen, hebt u speciale software nodig, evenals firmware die geen bestanden bevat die u niet nodig hebt. Gebruik een zoekmachine om alle bestanden te vinden die u nodig hebt en sluit vervolgens uw telefoon aan op uw computer. Flash uw telefoon zorgvuldig opnieuw volgens de instructies. Als u twijfelt aan uw capaciteiten, geeft u de telefoon de voorkeur aan een servicecentrum.

Aanbevolen: