Insectendodende Energiebesparende Gloeilamp

Insectendodende Energiebesparende Gloeilamp
Insectendodende Energiebesparende Gloeilamp

Video: Insectendodende Energiebesparende Gloeilamp

Video: Insectendodende Energiebesparende Gloeilamp
Video: How in Russia repair energy-saving light bulbs 2024, Mei
Anonim

Elke warme familieavond kan worden verwend door muggen die hinderlijk over het oor zoemen. Daarom is er een gloeilamp gemaakt, ontworpen om te beschermen tegen vervelende muggen. Bovendien helpt de innovatieve lamp u te besparen op elektriciteit!

Ultieme muggendoder
Ultieme muggendoder

Tegenwoordig zijn er veel verschillende apparaten om bezorginsecten te bestrijden. Muggen, vliegen en andere irritant gevaarlijke insecten hebben veel mensen verveeld. Ze worden vernietigd met allerlei elektrische en chemische middelen. Natuurlijk is de keuze aan "insectenmoordenaars" breed genoeg, maar ze hebben allemaal zowel voor- als nadelen. Het grootste nadeel van de meeste van deze producten is de onveiligheid voor mens en dier.

De Ultimate Mosquito Killer is een innovatief apparaat dat werkt met de Pest Control LED Bulb verlichtingsarmatuur. Deze nieuwe muggenverdelger is zeer gebruiksvriendelijk, zeer comfortabel en veilig voor anderen. Nou, en vooral - het speelt de rol van een gewone gloeilamp!

Ultimate Mosquito Killer heeft een heel eenvoudig werkingsprincipe. Het apparaat creëert een gloed die insecten aantrekt. In de "vernietiger" (die zich boven het LED-element bevindt) is een andere lamp ingebouwd - deze creëert een ultraviolette gloed. Insecten, die dichtbij genoeg vliegen, krijgen een elektrische ontlading die veilig is voor de mens. Maar toch zal een persoon het gevaarlijke gebied van de gloeilamp niet met al zijn wil aanraken - het ontwerpkenmerk van de lamp staat dit niet toe. Ook verspreidt de lamp geen onaangename geur.

Ook de hoge energie-efficiëntie van de straler is een belangrijk voordeel te noemen. De gadget verbruikt tijdens het gebruik 10 watt aan elektriciteit. Een gloeilamp is in een paar seconden aangezet - het is gemakkelijk om de installatie aan te gaan! Het volstaat om de lamp in te draaien in plaats van de gloeilamp die u eerder gebruikte.

Natuurlijk is het voor iemand gemakkelijker om plakband van vliegen en speciale oplossingen voor muggen te gebruiken, maar velen hebben de effectiviteit van een lamp die insecten doodt al gewaardeerd!