Hoe Een SMS-melodie Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Een SMS-melodie Te Verzenden
Hoe Een SMS-melodie Te Verzenden

Video: Hoe Een SMS-melodie Te Verzenden

Video: Hoe Een SMS-melodie Te Verzenden
Video: Hoe zet je je eigen beltoon in je iPhone?! Tutorial #1 2024, Mei
Anonim

Sommige telefoonmodellen bieden beltonen als bijlagen bij sms-berichten. In dit geval hebben we het over speciaal gemaakte audiobestanden voor verzending, geïntegreerd in het menu voor het bewerken van de inhoud van het bericht.

Hoe een SMS-melodie te verzenden
Hoe een SMS-melodie te verzenden

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat voor beide modellen mobiele apparaten (van u en van de ontvanger) dezelfde signalen kunnen worden afgespeeld die in het sms-bericht zijn ingesloten. Meestal is dit typisch voor telefoons van dezelfde fabrikant.

Stap 2

Kies ervoor om een sms-bericht op uw mobiele apparaat te maken. Voer uw tekst in en selecteer vervolgens Inhoud toevoegen in het contextmenu. Ga vervolgens naar de selectie van muziekbestanden die beschikbaar zijn om in een sms-bericht te verzenden. Voer het nummer van de ontvanger in en verzend.

Stap 3

Als u een muziekbestand wilt verzenden waarvan de indeling niet wordt ondersteund door sms-berichten, kunt u dit op een van de twee alternatieve manieren verzenden. De eerste is het toevoegen van een bestand aan een specifieke internetbron en het verzenden van een link om het te downloaden in een sms-bericht. De tweede is het maken van een multimediabericht.

Stap 4

Zorg er eerst voor dat de functie voor het verzenden van MMS-berichten is geconfigureerd in uw telefoon. Je kunt het beste contact opnemen met de telefoniste, hem je nummer geven, waarna de instellingen in de vorm van een servicebericht naar je worden gestuurd. Selecteer het opslagprofiel in het contextmenu en geef het een naam zoals u wilt.

Stap 5

Selecteer het item om een MMS-bericht te maken en ga vervolgens naar het bewerken van de inhoud. Voeg op het tabblad muziekbestanden de melodie toe die u wilt verzenden. Houd er ook rekening mee dat sommige telefoonmodellen ook gedownloade items verzenden. Voeg eventueel ook een foto of foto toe. Schrijf een begeleidende tekst en dien deze in.

Stap 6

Houd er ook rekening mee dat om een MMS-bericht te kunnen ontvangen, dit profiel beschikbaar moet zijn voor de ontvanger. Controleer daarom eerst of zijn telefoon deze functie ondersteunt. Als het profiel niet is geconfigureerd, ontvangt hij een melding met een link naar uw bericht.

Aanbevolen: