Hoe Je Je Mobiele Telefoon Niet Kwijtraakt

Inhoudsopgave:

Hoe Je Je Mobiele Telefoon Niet Kwijtraakt
Hoe Je Je Mobiele Telefoon Niet Kwijtraakt

Video: Hoe Je Je Mobiele Telefoon Niet Kwijtraakt

Video: Hoe Je Je Mobiele Telefoon Niet Kwijtraakt
Video: Smartphone kwijt? Altijd terug! 2024, April
Anonim

Het verlies van een mobiele telefoon is uiterst onaangenaam. Mensen erop slaan meestal unieke informatie op: een lijst met contacten, foto's, video's, notities. Alle wachtwoorden voor sociale netwerken en soms voor een mobiele bank worden opgeslagen op smartphones. Om zo'n belangrijk item niet te verliezen, is het daarom het beste om van tevoren maatregelen te nemen.

Hoe je je mobiele telefoon niet kwijtraakt
Hoe je je mobiele telefoon niet kwijtraakt

instructies:

Stap 1

Het is het beste om je telefoon in je kleding te dragen en niet in je tas. Maak er een gewoonte van om uw apparaat in een specifieke zak te bewaren. Sluit hem altijd met een rits of ritssluiting. Wanneer je telefoon constant op één plek staat, wen je eraan om zijn aanwezigheid te voelen. Als hij plotseling van zijn gebruikelijke plek verdwijnt, wordt het meteen merkbaar. Het nadeel van het dragen van de telefoon in kleding is dat deze ten eerste goed zichtbaar is van buitenaf en ten tweede de stof van het toestel wordt afgeveegd.

Stap 2

Als je een bedrade headset gebruikt, ga ermee akkoord. U kunt vanaf uw telefoon naar radio of muziek luisteren. Een mobiele telefoon die uit je broekzak glijdt, zeker als iemand in dikke winterkleren in het openbaar vervoer zit, is helemaal niet ongewoon. Op deze manier raken mensen constant hun telefoon kwijt. Met de headset kun je de aanwezigheid van het apparaat voelen, dus als het eruit valt, valt het meteen op.

Stap 3

In de meeste gevallen wordt bij volwassenen de telefoon niet verloren, maar eruit gehaald door dieven. Bijzonder kwetsbaar zijn degenen die in de spits met het openbaar vervoer reizen, in drukte. Tegelijkertijd is het voor een buitenstaander niet altijd mogelijk om het toestel uit zijn zak te trekken, maar uit de tas halen is heel eenvoudig. Vooral meisjes dragen vaak telefoons in hun portemonnee, en het is beter om dat niet te doen.

Stap 4

Het lijkt erop dat telefoonhoesjes zijn ontworpen om je mobiel te beschermen tegen verlies of diefstal, maar ze worden vaak zelfs gepromoot. Snap-on-koffers hebben vaak magnetische sluitingen, die na verloop van tijd zwakker worden en zelfs spontaan kunnen beginnen te openen. En als de telefoon alleen wordt vastgehouden aan de sluiting van de hoes, dan kan hij gemakkelijk vanzelf uit de tas vallen. Vertrouw daarom niet op de zaak.

Stap 5

Kinderen raken vaak hun telefoon kwijt. Ze kunnen het apparaat per ongeluk uit hun zak laten vallen, op de speelplaats, op school of op een feestje achterlaten. Leer uw kind om de telefoon altijd op één plek te houden, te controleren of deze aanwezig is en er niet onnodig bij te pakken. Zeg hem dat je niet met een mobieltje in de hand over straat moet lopen, om hooligans niet te provoceren om te stelen.

Aanbevolen: