Naar Audioboeken Luisteren Audio

Inhoudsopgave:

Naar Audioboeken Luisteren Audio
Naar Audioboeken Luisteren Audio

Video: Naar Audioboeken Luisteren Audio

Video: Naar Audioboeken Luisteren Audio
Video: Baantjer en tranen aan de Leije | luisterboek 2024, Mei
Anonim

We hebben niet altijd tijd om de voor ons interessante informatie in tekstvorm te bestuderen. We brengen het grootste deel van onze tijd door op het werk, onderweg, onderweg, in transport - op die plaatsen waar lezen van papier gewoonweg onhandig is. Dat is wanneer we beginnen te luisteren naar audioboeken - audiobestanden, dit zijn boeken die in een microfoon worden gelezen, met expressie en zelfs subtiele geluidseffecten.

Naar audioboeken luisteren audio
Naar audioboeken luisteren audio

Noodzakelijk

  • - geluids speler
  • - computer
  • - koptelefoon
  • - USB-kabel

instructies:

Stap 1

Download het audioboek en kopieer het naar uw apparaat om het af te spelen, of het nu een PDA, speler of telefoon is.

Stap 2

Bepaal hoe u informatie beter waarneemt - in beweging of in rust. Als u in rust beter in staat bent om informatie waar te nemen, zet u het audioboek aan terwijl u in een relatief stationaire toestand bent - in transport of thuis op de bank.

Stap 3

Als je informatie beter kunt waarnemen in een staat van beweging, dan kun je naar audioboeken luisteren tijdens het sporten, wandelen, bewegen en zelfs volledig abstracte activiteiten doen - tijdens je lunchpauze, koken of huishoudelijk werk.

Stap 4

Luister naar boeken op zeventig procent van het maximale volume van het apparaat. Als u lange tijd een koptelefoon draagt, worden uw oren aangetrokken door een bepaald niveau van extern geluid en merkt u mogelijk dat uw gehoor verminderd is. In feite is dit niet het geval, het is gewoon dat je trommelvliezen zich hebben aangepast aan een constant geluidsniveau.

Stap 5

Voor een beter begrip van het audioboek is het aan te raden om af en toe te onderbreken en te pauzeren, waarin je rustig kunt nadenken over wat je hebt gehoord.

Aanbevolen: