Hoe Kies Je Een Goede Telefoon Voor Je Oma

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Goede Telefoon Voor Je Oma
Hoe Kies Je Een Goede Telefoon Voor Je Oma

Video: Hoe Kies Je Een Goede Telefoon Voor Je Oma

Video: Hoe Kies Je Een Goede Telefoon Voor Je Oma
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Mei
Anonim

Moderne mobiele telefoons concurreren in compactheid: de ene heeft een dunnere behuizing, de andere heeft sierlijkere knoppen. Het is duidelijk dat deze modellen zijn ontworpen voor jongeren. Mobiele communicatie is echter zo stevig verankerd in het leven dat het vaste telefoons begon te verdringen. En het bleek dat het kiezen van een telefoon voor een oudere een serieus probleem is.

Hoe kies je een goede telefoon voor je oma
Hoe kies je een goede telefoon voor je oma

instructies:

Stap 1

Sommige bedrijven begonnen speciale "babushkophones" te produceren. Deze modellen worden gekenmerkt door een minimale set functies: de telefoon kan bellen, sms-berichten schrijven, hij heeft een radio, een wekker. Ook voor een goede oma is een display met grote iconen en grote knoppen vereist.

Stap 2

Een van de meest populaire telefoons voor senioren is het Fly Ezzy-model en de latere versie Fly Ezzy 2. In tegenstelling tot zijn voorganger, die een mp3-speler, een ingebouwde geheugenkaart en twee simkaarten had, heeft de Fly Ezzy 2 deze "bellen". en fluit "nee. Maar het nieuwe model heeft een radio, een zaklamp en een noodoproepknop. Een telefoon met grote knoppen en een mooi ontwerp, maar als je grootmoeder ver van technologie is, kan ze in de instellingen van het eerste model gewoon in de war raken.

Stap 3

De Voxtel RX500 is echter intimiderend qua formaat, verder is het best een prettige en handige telefoon voor ouderen. Intuïtieve interface, grote rubberen knoppen en een buisformaat dat grootouders bekend zijn. De telefoon heeft een trilalarm, een zaklamp en een notitieboekje voor 250 nummers.

Stap 4

Just5 oma's zijn er in vijf kleuren: blauw, oranje, geel, paars en lila. Als je grootmoeder jong van hart is en van heldere dingen houdt, ga dan weg van de gebruikelijke zwarte "stenen" en geef haar een vrolijk model. Er is niets overbodigs aan de telefoon - hij kan bellen en gebeld worden, sms-berichten schrijven, hij heeft een SOS-knop, een radio en een zaklamp. De prijs is echter anderhalf tot twee keer hoger dan bij andere oma-telefoons.

Stap 5

Doro heeft 's werelds eerste grootmoedertelefoon op het Android-platform uitgebracht. PhoneEasy 740 heeft een helder scherm en grote knoppen. De telefoon is ingesloten in een dikke plastic behuizing, heeft een SOS-knop, houd deze een paar seconden ingedrukt en je kunt een oproep sturen naar vooraf ingestelde nummers.

Aanbevolen: