Hoe Herken Je Een Vervalsing Van Nokia

Inhoudsopgave:

Hoe Herken Je Een Vervalsing Van Nokia
Hoe Herken Je Een Vervalsing Van Nokia
Anonim

Hoe beter het product, hoe vaker het wordt nagemaakt. Dit lot is niet bespaard gebleven op mobiele telefoons van het merk Nokia. Door een nep te kopen, loopt de koper het risico een apparaat te krijgen dat de meeste functies van het origineel mist en bovendien niet betrouwbaar genoeg is.

Hoe herken je een vervalsing van Nokia
Hoe herken je een vervalsing van Nokia

instructies:

Stap 1

De mythe dat namaaktelefoons altijd worden gelabeld met een fout (bijv. NOKLA) is fundamenteel onjuist. Velen van hen hebben markeringen die niet van het origineel te onderscheiden zijn, dus laat u nooit leiden door dit teken bij het bepalen van een vervalsing. De enige uitzondering is de manier waarop deze markering is aangebracht: soms (maar niet altijd) is het Nokia-woord op de behuizing duidelijk anders van kleur dan alle andere inscripties. Dit is de meest onbeschofte nep, gemaakt van een telefoon van een ander merk (meestal - Haier) met behulp van een lasermachine.

Stap 2

Soms geven vervalsers zichzelf bloot door telefooninscripties aan te brengen die helemaal niets met Nokia te maken hebben. Dit kan bijvoorbeeld het Vaio-handelsmerk zijn dat zich op de achterkant van een mobiele telefoon bevindt (de eigenaar is helemaal geen Nokia, maar Sony, en zelfs dan wordt het niet op telefoons gebruikt, maar op laptops).

Stap 3

Als een apparaat met een touchscreen niet reageert op een lichte aanraking op het scherm, maar op een vrij sterke druk erop, dan is het gevoelige element niet capacitief, maar resistief. Deze oplossing is niet van toepassing op echte Nokia-smartphones. Een zeker teken van nep is ook de aanwezigheid van een touchscreen in zo'n telefoon, waar het eigenlijk helemaal niet zou moeten zijn, of pictogrammen die onder het scherm zijn afgedrukt en die op dezelfde manier reageren op drukken als het scherm zelf.

Stap 4

Als uw telefoon GPS heeft, start u de ingebouwde kaarttoepassing. Ging het verdacht snel open, maar bleek de kaart nep en niet te verplaatsen en te schalen? Je hebt een grove nep in je handen. Start ook de Ovi Store-app: de neptelefoon start in plaats daarvan de MRP Store vanuit de Chinese App Store.

Stap 5

Analoge tv-tuners vind je nooit in echte Nokia-telefoons. Als je er een hebt gevonden, wees er dan zeker van: dit is nep. Controleer uw camera: als deze alleen foto's kan maken met een veel lagere resolutie dan op de body is aangegeven, koop dan ook geen mobiele telefoon. Als de specificatie van de telefoon zegt over de aanwezigheid van Wi-Fi, GPS, DVB-H en andere moderne functies, maar in feite niet, dan ben je ook een nep tegengekomen. Ook zetten namaakfabrikanten in plaats van het echte Symbian OS op hun apparaten een OS van hun eigen ontwerp, dat alleen qua uiterlijk vergelijkbaar is met Symbian, maar in feite een enkele taak is.

Stap 6

Houd er rekening mee dat zelfs een gebruikte originele Nokia-telefoon aanzienlijk langer meegaat dan een nieuwe neptelefoon, en waarschijnlijk net zo veel zal kosten. Trouwens, het is onwaarschijnlijk dat u een gebruikte namaakmachine in de uitverkoop vindt - deze zal eerder kapot gaan.

Aanbevolen: