Manieren Om Uw Beeline-tarief Te Achterhalen

Manieren Om Uw Beeline-tarief Te Achterhalen
Manieren Om Uw Beeline-tarief Te Achterhalen

Video: Manieren Om Uw Beeline-tarief Te Achterhalen

Video: Manieren Om Uw Beeline-tarief Te Achterhalen
Video: Trucs EXPLOITANTEN en TARIEVEN geheim waar niemand van weet! 2024, Mei
Anonim

Mensen veranderen vaak de tarieven van Beeline, omdat er voortdurend nieuwe aanbiedingen verschijnen - winstgevender. En daardoor kunt u de naam van uw huidige tarief vergeten. En dit is zeker niet zeldzaam. Toch is het de moeite waard om te weten wat uw tarief is! Zo kunt u de kosten van minuten binnen het netwerk, de kosten van andere diensten (internet, sms-berichten) volgen. Er zijn verschillende manieren om het Beeline-tarief te achterhalen. Raak daarom niet in paniek als u de naam van het tarief niet meer weet.

Beeline tarieven
Beeline tarieven

Als u de naam van uw tariefplan kent, kunt u eenvoudig de kosten van alle services zien op de officiële Beeline-website. De eerste manier is dus heel eenvoudig: bel * 110 * 05 #. Binnen een paar seconden ontvang je een bericht, daarin zie je de naam van je tarief, de regio en zelfs de datum waarop deze is aangesloten! En als je * 110 * 09 # kiest, kom je erachter welke opties je hebt aangesloten. Als je geen van deze opties nodig hebt, is het beter om ze uit te schakelen - de maandelijkse kosten worden in rekening gebracht.

Informatie over uw Beeline tarief vindt u op een andere manier. Kies het nummer 0674, het antwoordapparaat zal u de sectienamen voorlezen en gebruik vervolgens het toetsenbord om de sectie te selecteren die u nodig hebt. Je hebt een sectie nodig waar ze informatie geven over het tarief. Dan is alles eenvoudig: u ontvangt een bericht waarin u alles te weten komt over uw tariefplan dat u interesseert!

Of u belt gewoon het Beeline centrum. Het nummer is als volgt: 0611. De telefoniste beantwoordt uw vragen. U hoeft hem alleen maar uit te leggen dat u de naam van het tariefplan bent vergeten. Dan zal hij je alles vertellen en uitleggen. En als u merkt dat er ergens geld van u wordt afgeschreven, verduidelijk dan - misschien heeft u aangesloten services die u niet nodig heeft. Of misschien wilt u het tariefplan zelfs wijzigen naar een voor u handiger plan - u kunt dit telefonisch doen.

Als je vrije tijd hebt, ga dan naar het netwerkservicepunt waar je je simkaart hebt gekocht. De manager controleert de gegevens over uw tarief via de database, u hoeft hem alleen het telefoonnummer te vertellen. Deze hele procedure duurt ongeveer vijf tot tien minuten, dus u verspilt geen tijd.

Welke methode voor u handiger is - beslis zelf. Het belangrijkste is dat u nu weet dat er niets mis is met het vergeten van de naam van uw Beeline-tarief - u kunt het binnen enkele minuten ontdekken!

Aanbevolen: