Hoe Een Fax Te Schrijven?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Fax Te Schrijven?
Hoe Een Fax Te Schrijven?

Video: Hoe Een Fax Te Schrijven?

Video: Hoe Een Fax Te Schrijven?
Video: How to Make an Affidavit (Step by Step) - SELF REP INFO 2024, Mei
Anonim

Als u een brief gaat faxen, volg dan bepaalde regels bij het opstellen ervan, zodat deze door de geadresseerde wordt gelezen en niet rechtstreeks naar de prullenbak wordt gestuurd.

Hoe een fax te schrijven?
Hoe een fax te schrijven?

instructies:

Stap 1

Stel een brief op in een tekstverwerker MS Word of gebruik een sjabloon die in MS Publisher te selecteren is (met het bedrijfslogo). Als u tabellen gaat verzenden, is het acceptabel om ook MS EXEL te gebruiken. Afbeeldingen moeten de extensie.jpgG hebben.

Stap 2

Het formaat van een standaardbrief die per fax wordt verzonden, is één A4-pagina. Lettertype - minimaal 10 puntsgrootte. Spreid daarom uw gedachten niet langs de boom, zodat u niet meerdere pagina's een brief hoeft te sturen. En probeer niet alle informatie die u nodig acht op één pagina te krijgen met lettergroottes die bijna nul zijn.

Stap 3

Wees duidelijk en beknopt. Indien uw geadresseerde aanvullende informatie, informatietabellen, foto's nodig heeft, zal hij niet aarzelen om u hiervan op de hoogte te stellen via de telefoonnummers of het e-mailadres vermeld in uw brief. Schrijf alleen over wat interessant kan zijn voor uw geadresseerde. Als er een verzoek naar u is verzonden, kunt u dit alleen beantwoorden.

Stap 4

Plaats geen te kleine afbeeldingen of afbeeldingen met complexe afbeeldingen in de tekst, zodat uw geadresseerde geen letterlijk "wazige" indruk krijgt van u, uw diensten en uw bedrijf.

Stap 5

Spreek elke geadresseerde aan met naam en patroniem, ook als u brieven per fax verstuurt. Bedank de geadresseerde voor het lezen van deze brief en ga pas daarna over tot de presentatie van de informatie die u heeft over uw goederen of diensten, of het antwoord op zijn vraag.

Stap 6

Als u zich bezighoudt met commerciële mailing, probeer dan de aandacht van een potentiële klant te trekken met prijzen en kortingen voor uw goederen of diensten, en markeer ze grafisch.

Stap 7

Zorg ervoor dat u bij het afronden van uw brief uw hoop op verdere samenwerking uitspreekt. Vermeld het adres, telefoon-/faxnummer en e-mail van uw organisatie (ook als deze al eerder door u zijn aangegeven).

Aanbevolen: