Hoe Icq Op Je Telefoon In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Icq Op Je Telefoon In Te Stellen
Hoe Icq Op Je Telefoon In Te Stellen

Video: Hoe Icq Op Je Telefoon In Te Stellen

Video: Hoe Icq Op Je Telefoon In Te Stellen
Video: ICQ New - Stay Connected #icq 2024, Mei
Anonim

ICQ wordt een van de meest populaire diensten ter wereld. Nu zijn de gebruikers vierhonderd miljard mensen van over de hele wereld. Ze helpt al meer dan tien jaar mensen communiceren en ontwikkelt steeds meer nieuwe manieren om te communiceren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het met behulp van ICQ nu ook mogelijk is om via de mobiele telefoon te communiceren.

Hoe icq op je telefoon in te stellen
Hoe icq op je telefoon in te stellen

instructies:

Stap 1

Het programma op de telefoon installeren. Er is hier niets ingewikkelds, het belangrijkste waar u op moet letten, is dat de installatie van het programma wordt uitgevoerd in het interne geheugen van de telefoon en niet op een flashkaart.

Stap 2

Nadat we het programma hebben geïnstalleerd, controleren we de prestaties ervan. We starten, verlaten en sluiten.

Stap 3

Hier moet u uw internetinstellingen controleren. GPRS-parameter is vereist, niet WAP. WAP is erg duur en je verliest direct veel geld van je rekening. GPRS-instellingen zijn geregistreerd in de telefoon en het is niet nodig om iets te bedenken, maar als ze er niet zijn, moet u verbinding maken via een mobiele operator. Als reactie ontvang je een sms.

Stap 4

ICQ-client moet worden geconfigureerd. Stel bij de eerste start de UIN en het wachtwoord in. Het is niet aan te raden om de UIN telefonisch te registreren, dus het is beter om dit van tevoren te regelen door u op de computer te registreren.

Stap 5

Alle andere instellingen staan al in het programma. Als er ergens iets niet duidelijk is, kun je het beter laten zoals het is. De clientcodering klinkt als Win1251, als er iets anders is opgegeven, werkt de communicatie tussen u en de gesprekspartner niet.

Stap 6

Nadat de instellingen zijn voltooid, klikt u op "Verbinden". U moet hier een verzoek indienen.

Aanbevolen: