Hoe De Ontvangst Te Verbeteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Ontvangst Te Verbeteren?
Hoe De Ontvangst Te Verbeteren?

Video: Hoe De Ontvangst Te Verbeteren?

Video: Hoe De Ontvangst Te Verbeteren?
Video: Wifi-ontvangst verbeteren in huis (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

Elk land heeft zijn eigen ambachtslieden, uitvinders en gewoon uitvinders. Het lijkt erop dat u, om de signaalontvangst van wifi-apparatuur te verbeteren, de juiste apparatuur moet kopen of naar de plaatsen moet gaan waar het signaal het beste wordt ontvangen, maar u kunt de signaalkwaliteit verbeteren met geïmproviseerde middelen. Voor deze materialen hoef je niet naar de bouwmarkt te rennen, hoogstwaarschijnlijk heb je ze in huis.

Hoe de ontvangst te verbeteren?
Hoe de ontvangst te verbeteren?

Het is nodig

Aluminium blikje, scherp mes, schaar, wifi-apparatuur

instructies:

Stap 1

Je hebt waarschijnlijk al vaak gehoord dat aluminium blikjes worden gebruikt als reflecterende en ontvangende elementen van systemen die signalen kunnen verwerken. Het is niet bekend waarom, maar banken zijn geweldig om een passerend signaal op te vangen. Het allereerste niet-standaardgebruik van blikken is om ze op antennes te monteren. Het signaal wordt meerdere keren aanzienlijk verhoogd. Voor een tv-antenne zijn slechts 2 blikjes voldoende, die aan de contacten van de coaxkabel moeten worden gesoldeerd.

Stap 2

Heb je dus geen wifi-apparatuur nodig, dan is het aan te raden om modems of routers mee te nemen die over een kleine antenne beschikken. Hier wordt het lege aluminium blikje bevestigd. Neem een lege pot. Als het niet leeg is, koop dan in de winkel en maak het leeg door de inhoud in een glas te gieten. Het blikje kan van elke drank gemaakt worden: cocktail, bier of sodawater. Het is raadzaam om een pot met een inhoud van 0,5 liter aan te schaffen.

Stap 3

Eerst moet je twee diepe sneden maken met een scherp mes. Een snede aan de onderkant, de andere evenwijdig aan de andere kant. Na het maken van de snede is het noodzakelijk om de onderkant volledig af te snijden; gebruik een schaar om deze handeling uit te voeren. Het bovenste deel mag niet volledig worden afgesneden. Scheur de blikopener ook niet af, deze wordt als houder gebruikt.

Stap 4

Maak de randen van het blik recht, het moet de vorm van een boog aannemen. Plaats de pot op de antenne en probeer het wifi-apparaat met het netwerk te verbinden.

Aanbevolen: