Hoe Gprs-Internet Beeline Op De Telefoon In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Gprs-Internet Beeline Op De Telefoon In Te Stellen
Hoe Gprs-Internet Beeline Op De Telefoon In Te Stellen

Video: Hoe Gprs-Internet Beeline Op De Telefoon In Te Stellen

Video: Hoe Gprs-Internet Beeline Op De Telefoon In Te Stellen
Video: Настройка интернета Билайн Россия 2024, Mei
Anonim

Gprs-Internet heeft een onmiskenbaar voordeel ten opzichte van andere soorten netwerktoegang - u kunt het gebruiken in het hele gebied dat onder de dekking van de operator valt. Om gprs internet te configureren, moet u een paar eenvoudige stappen volgen.

Hoe gprs-Internet Beeline op de telefoon in te stellen
Hoe gprs-Internet Beeline op de telefoon in te stellen

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u uw telefoon synchroniseren met uw computer. In het telefoonpakket vind je een datakabel en een schijf met drivers en software. Koop anders een datakabel afzonderlijk in een mobiele winkel of bestel op de officiële website van de fabrikant, waarvan u het adres kunt vinden in de technische documentatie voor de mobiele telefoon. Van dezelfde site kunt u synchronisatiesoftware en stuurprogramma's downloaden. Installeer stuurprogramma's en software en sluit de telefoon vervolgens aan met een datakabel. Het is noodzakelijk om acties in deze volgorde uit te voeren, omdat de computer de telefoon mogelijk niet herkent.

Stap 2

Stel gprs in op je telefoon. Ga hiervoor naar de website beeline.ru en gebruik de zoekmachine om de benodigde instellingen te vinden. Daar vindt u ook de instellingen voor de gprs-verbinding die op de computer is geïnstalleerd. Ook kunt u het 24-uurs Beeline callcenter 0611 bellen en instellingen voor de telefoon opvragen. De beste optie zou zijn om een sms met instellingen aan te vragen. In dit geval hoeft u alleen de instellingen te activeren die in het bericht worden weergegeven.

Stap 3

Om een netwerkverbinding op een computer op te zetten, belt u het Beeline callcenter via telefoon 0611 en gaat u naar de telefoniste. Vraag hulp bij het maken van een nieuwe verbinding. Verbind je telefoon met je computer met een datakabel en zorg ervoor dat de verbinding werkt.

Stap 4

Om de netwerktoegang te optimaliseren, kunt u de Opera mini-browser gebruiken. Het specifieke van deze browser is dat voordat de gegevens naar een computer worden gedownload, de informatie door de opera.com-server gaat, waar het wordt gecomprimeerd, en pas daarna wordt het doorgestuurd naar uw computer. Om verkeersbesparingen te maximaliseren, moet u het downloaden van afbeeldingen en applicaties uitschakelen. Houd er rekening mee dat om de browser te laten werken, u een java-emulator moet installeren, omdat deze oorspronkelijk bedoeld was voor gebruik op mobiele telefoons.

Aanbevolen: